Tjoo!

Hugo och Erik H är och badar på badet som vanligt, Clara tog cykeln till Annas café i Brunnhemsbygdegård.

Jag skrotar omkring och plockar lite här och plockar lite där. Borde träna eller åtminstonde åka och bada i det fina vädret. Vad är det för fel på mej? :)

Imorgon blir det begravning för farmor och det blir en sorglig historia, men fint väder blir det i alla fall!

Ska hänga lite tvätt sen blir det kanske bad i alla fall.... men jag borde raka benen först.... jobbigt! Varför ska jag vara hårig när man hela tiden ska raka bort det? Borde ha mer hår på skallen istället.

På tal om skallen. Har nu köpt blekningsmedel till håret. Kanske får till det i kväll eller så väntar jag så det inte blir pissult imorgon när jag vill i allafall vara lite fin för farmors skull.

Ska hämta begravningsblommorna imorgon fm också, det får jag inte glömma!

Tjoooo på dej!

Kyss!

Tjohooo!!!!

Hon VANN sista klassen!

Dom är grymma när dom är som bäst och jag är så STOLT och MALLIG över min fantastiska dotter som med hjälp av min andra dotter ger dom andra ryttarna nåt att bita i när dom flyger fram över hindren!! HEJJA!
Jag säjer bara: Här kommer TEAM GÖRREL!

Imorron kommer foton hoppas jag!!

Kyss!

2á !!!!!!!!!

STOLT!

Clara och Copper kom 2á i klassen på Myråsen och jag kar fått loss tuttarna från toaringen.....

Kyss!

vill, vill, vill....

........ att dom ska få en bra dag i Myråsen!

Hejja på!

Själv är jag bara pirrig!!!!

Kyss!

söööööndag....

Skööööön dag! :)

Super duper väder! helgen har varit helt otroligt kul och nu är jag lagom söndagsvissen.

Peter , Clara o Mimmie + Copper stack iväg till Myråsen i morse. Lycka till!

Hugo och jag är bara. Han spelar tvspel och jag grejar i salen och plockar ur vita skåpet som ska ersättas med ett stort brunt fint skåp som jag fick efter farmor :) Och jag fick hästtavlan också!!!! Hahaha! Såååå glad!

I fredags var jag och bada en stund i Skultorp sen hade vi grillfest här hos oss.
Svenssons, Fredrik och Axel, Viktor , Emil och C-L, Erik och Mims. Vi var 15 pers!!!
Sicket röj! Och jag fick gå och lägga mej för jag blev så superduper trött efter ha druckit en massa whisky, men det var helt ok, klockan var över 02....

Dom andra for vid 04.... Då snackar vi röjjaskiva! Men jag var pigg igen  kl 08 igår, och det kan man inte säja att Mannen och Erik var... hehe
Jag ,Mimmie och Clara satte igång och städade. Det hade jag gjort innan men va fan, det syndes inte efter. Lite krossat glas och en miljon hela glas som stod överallt ... och fimpar... en miljon av det med. Usch i busch! Bläää....

När vi var klara så väckte vi gossarna i huset som snarkat på till dammsugarens oväsen. Till slut så var dom duschade och klara dom också. Vi åkte till stan och shoppa lite och visst var dom lite schletna, minst sagt...
Sen var vi och doppa oss i Skultorpssjön. Skönt!

Kvällen bestod i att hämta ovan nämda skåp och kina mat vilket tog en evighet, sen somna jag gött....

Nu håller jag tummarna!!!!!

Kyss!

Sol ute...

sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!

Badtajm med Pia, Johanna och Emelie och Rebecka! Härligt att ligga och sola vid Skultorpasjön!
Hade med en riktigt god lunch med hemgjord potatissallad, enkelt fixad i morse med Hugos egenodlade rädisor och gräslök. Tsatsiki och grillad biff med mosatella och tomat! Yummi!

Hugo och Clara  är med kompisar på badet i Stenstorp. Härliga sommar!!

Peter har varit på sjukhuset med sitt öga som gör ont igen! Äntligen har han fått medicin som fixar ögat! Ser så läskigt ut när det blir varkulor I ÖGAT... På ögongloben vid iris.... Brrr!

Nu ska jag plocka  blommor och sätta på bordet. Och ikväll har vi grillparty här med Erik, Mimmie, Pia och Anders, Fredrik och Axel och Emelie och Rebecka. Emil och Charlotte kommer en sväng också.

Och dettta underbara väder gör allting så himla kul!

Kyss!


bad...

Haft en härlig dag vid Stenstorpsbadet med trevligt sällskap av Thomas och Rickard. Jättekul att sitta och tjöta skit med gamla goa väännen igen :)

Killarna badade och spelade fotboll och Clara hittade sina kompisar, perfekt dag för mej.

På morgonen var vi på Nygården för att göra ultraljud på Fissi och lilla/lille bebben simmade runt så glatt därinne. Jag är så glad. Det var extra kul nu när Mimmie fick vara med och se bebisen också. Nu ska vi tillbaks på 90 dagars kontroll senare i augusti.

Nu ska jag förbereda middag till ungarna och sen ska jag städa inför grillkvällen i morgon.

Hoppas att vädret håller i sej så vi kan bada i morgon igen!

Kyss!

SOL.... :)

Äntligen!!

Sommar och sol och semester! Ligger på baksidan i min härliga solstol och bara njuter!

Clara och Hugo är med kompisar och badar och jag och djuren vi bara är här! ÅÅÅååhhhhh!!! Vad det är skönt!

Ikväll ska vi grilla och jag har just satt i mej en köttbullemacka med brieost. Yummi!

Kyss!

Skor - I like!





Igår var jag Mimmie och mannen på Skokanonen. Jag hittade FEM par skor, eller jag hittade massa, men köpte FEM par skor för 450 spänn. Inte dåligt va?

Dessa som jag har här bara jag förälskade mej i och vet du, dom är sköna också! Snygga OCH sköna.

De andra paren var ballerinaskor i olika färger och material. Jag köpte ett par med döskallar på fast jag kolla inte så noga, jag trodde att det var pandor på... Hahahaha!

Har gått i dom på jobbet idag i fem timmar - no problems!

Igår var det sen minnesgudstjänst för farmor. Jag mannen, mamma och Willis åkte. Kändes skönt att ha varit där.

Var en svängi Herrljunga också och skulle kolla in Svea och Emil fast dom hade redan tävlat när vi kom. Så synd!

Idag har jag jobbat sista dagen före semestern. Är ganska klar, fick med mej en hög hem men det är ju som vanligt, tar den sen....

Barnen är i Stenstorp på badet och jag har en tvätt som går. Ska hänga ut den i solen strax nu.

Kyss!

önskas - en skön söndag...

Har känt mej något deppig sista tiden.... veckan i alla fall för förra helgen var ju toppen!!!

Nu vill jag ha KUL; KUL; KUL bara KUL och inget annat än KUL. Och dessvärre är det bara upp till mej.....

Kyss!

Regn och hemkomst!

Jösses vad det regnar idag!!  Hästarna är morgonfixade. Fillans utgjutelse på rumpan är så mycket bättre. Is behandlingen har verkligen gjort nytta. Copper som vi ville sytt är också bättre idag och vi sparade många, 5000 kr?, på att distriktsvetrinären var så lat att hon inte ville komma när jag beskrev vår besvärliga häst.

Med facit i hand så är jag så glad för det. Hon har inte haft någon feber så infekterat blev det inte. Skönt att slippa behandla det med pencillin och så. Vi har gjort rent det med slangen och det har funkat. Sen att hon blir skogstokig när man närmar sej det är en annan femma. Men Mimmie är ett proffs när det gäller att ta hand om bångstyriga hästar. Då har hon ett mod, en klokskap och horsemanship som jag är djupt impad av!

Copper fick springa runt henne i flera minuter och hon bara lät henne fortsätta och fortsätta tills hon lugna sig och Mimmie kunde nudda såret. Jag hade ju lost it långt före det. Min klokskap är inte lika stor och ffa inte mitt tålamod!!

I eftermiddag/kväll ska vi hämta barnen i Mariestad hos Ingela och Per. Farmor och farfar kör dit dom. Gött, lite närmare att hämta dom! Åhhh vad jag längtar efter dom!! Tyst och lugnt har det varit men nu vill jag ha hem dom!

Igår var vi i Gällstad och handla kläder. Peter shoppade loss lite och köpte skor, stumpor, 3 t-shirts en Oskar Jacobson kostym så nu är mannen ekiperad!!! Snyggingen!

Jag hittade inget speciellt. Köpte en kofta och ett linne. Hugo fick lite kläder och Clara en t-shirt :)

Nu ska jag röja inne lite idag.... och regnet det bara öser ner .....

Kyss!

WHY.....

........... jag är så dum! När jag skulle vara snäll....

Släppte ut Fillan och Copper i samma hage 1 timme och bägge e skadade. Jag skulle ju bara låta dom käka lite gräs. Så egentligen så var det dom som var dumma, mot varandra, och inte jag...

Nu har vi två skadade hästar och en som är gravid. Rida vad är det? Tävla- not! Skit, skit, skit!!!

Kyss!

Försent....

..... jag ska aldrig mer vänta med att tala om hur mycket  älskar någon igen. Då kan det vara för sent...................

Jag ÄLSKAR dej, hoppas du visste.........

Vi ses igen!

Kyss!

halv....

..... saknar och längtar, hela tiden..... men 24 timmar går fort.

Du är mitt syre. Kan man leva 24 timmar utan syre???


     Kyss!

home alone...

.... nu har mannen gett sej av till Göteborg för möte på kontoret och sen ska han på sommarfest!

Och lilla jag är helt ensam..... och det är rätt skönt, fast du kan tänka dej hur mörkrädd jag kommer vara i natt!

Emil och C-L har erbjudit sej sitt sällskap, har inte bestämt mej än. Kanske ska jag öva på att vara ensam, det är nyttigt.

Och så saknar jag barnen såååå. Men som sagt veckan fylld med roliga saker att göra så som fest med jobbet i morgon och jobb så visst har dom det bäst med farmor och farfar som lagar mat och grejar. Hugo kan fiska. Kuligt!

Kyss!

Kalas.......

..... I Delebäck!

Nu har vi kommit hem ifrån det stora kalaset i Delebäck. Igår åkte vi upp till farmor och farfars sommarstuga för att fira deras 50 åriga bröllopsdag som infaller på midsommarafton.

Vi åkte upp vid 13 tiden igår. Hugo och Clara packade för att stanna kvar i veckan. Emil och Mimmie med sambos kom strax efter. Det var så kul att vi kunde träffas ALLA, dvs Peters syskon och barnens kusiner.
Vi åt god buffé och körde lite lekar. Grillade och drack lite vin. Hade en heleftermiddag och kväll till sena natten, 03, och bara hade trevligt.

Sov gjorde vi som packade sillar. Chistinas barn kunde inte stanna men alla andra sov över. Efter frukost och städning på förmiddagen så gick vi ner en sväng till sjön. Alltid lika vackert. Jag ÄLSKAR verkligen den där stugan!!

Drack lite kaffe, ja inte jag då, och sen for vi hem. Utan Hugo och Clara.... och saknar dom redan massor!!!!

När vi varit hemma en stund ringde Clara. Hugo hade fått en kubbkloss i skallen och blödde rejält. Farmor hade blivit alldeles skräckslagen sa hon. Men som tur var så slutade det blöda sedan. Clara hjälpte honom att tvätta rent håret. Tur man har en storasyster med sej....

Nu är läget lugnt och han och Adam spelar fotboll. Nu håller vi tummarna för att det inte sker fler olyckor utan att dom får komma hem helskinnade. Jag skojade med Clara och sa att det var bättre att farmor och farfar ringde om dom inte orkar mer, hellre än att dom slår ihjäl dom en och en...

Men jösses vad tomt det är utan några barn hemma.... hur står föräldrar ut när barnen är utflugna???!!!!????

Längtar tills jag har dom hos mej igen!

Fast jag vet ju hur kul dom tycker att det är att få starta sommarlovet i stugan tillsammans med kusinerna och där är jag inte ego utan hoppas bara att dom får en fantastisk vecka!

Kyss!


Den blomster tid...

...........nu kommer.............

Ahh, är inte denna dagen perfekt?  Skolavslutning, hela långa lover framför oss.... Härligt!!

Jag var uppe i ottan och hjälpte ungarna lite. Kl 07.20 stog taxi morfar och Gun-Britt utanför och Hugo var beredd att åka till Kyrkan. Härlig magkänsla trots att regnet fullständig forsar ner!!!

När vi sen kom till psalmen med stort P, nämligen den blomstertid nu kommer så bölar jag loss som vanligt. Blir så himla rörd - varje år likadant. Näsduk med för tårarna rinner. Lycka! och förväntan....

Efteråt traditionsenlig frossa i jordgubbar och grädde!!!!  MuMs!!    

Var i stan och bytte mina haremsbrallor som var trasiga... Trist för dom var verkligen nice! Peter köpte mej en silverring nu när vigselringen är jättestor.Vet inte hur jag förtjänar denne man???

 Ska slå in ringarna i höst, men vill bli "klar" först...

Nu har mannen fixat mat till barnen. Jag är inte hungrig just nu... Sparar mej nog till kvällens studentkalas hemma hos Elin. Det ska bli skojsigt =)

Ska fundera ut vad jag ska packa till ungarna som ska till farmor och farfars stuga. Vi ska ha typ släktkalas i morron för att fira deras 50 åriga bröllopsdag sen stannar Clara och Hugo kvar tills midsommar. Jag och Peter jobbar ju ändå..
Vad behövs under en vecka förutom kläder???

Fiskegrejor och flytvästar...

Cyklar - oumbärligt!!

Fotboll det klart!

Kamera...

Böcker...

Resten får dom fixa själva!

Kyss!                         

Idag...

.... Borde bli en bättre dag eller?

Igår hände ju allt som inte skulle hända. Glömde nämna att mannen också lyckades tanka i 65 liter bensin i vår DISELBIL!!!
Behöver nog inte ens nämna att detta innebar trubbel och en räkning på 8 000 :-

Idag så skiner solen. Hoppas nu att detta får hålla i . Tyvärr så ska det bli regn på skolavslutningen, vill ju ha fint väder så att barnen kan ha sina fina skolavslutningskläder utan en massa överdragskläder. Sen tänker jag på studenterna. Dom vill ju ha fint väder me ju! Vi ska på studentfest hos Elin, det blir jättekul!

Tänkte nog ta en sväng till stan idag om jag orkar. Är ju lite sliten efter gårdagens jobb. Baksidan av mitt roliga och stimulerande arbete. Men behöver ut och inte alltid sova bort dagen efter. Vill ju bli fit och jobba mer :D

Kyss!                                                        


Ibland...

Ibland skulle man helt enkelt inte gå ur sängen....

.... när du försover sej....

....nyser när du målar på mascaran så du ser ut som en panda...

....när du måste vända halvägs till jobbet för du har glömt dom rättade proven hemma på matsalsbordet....

... glömmer nycklarna in till jobbet som du MÅSTE ha för att kunna jobba överhuvudtaget....

... och missar att dela ut dom färdigrättade proven som du vände extra för att hämta...

....får veta att vi mister vår ANDRA rektor på två år och att vi inte har råd att anställa nån ny så vi ska ta en ur befintlig personalgrupp!!!! Dubbelt korkat!!  Dels att få en kollega till Chef + att vi inte får ersätta lärarbortfallet utan ska täcka upp ändå. Precis som vi inte hade det tajt som det är... DAAAAA.......

....missat att ta med passerkortet så du INTE kommer in på gymmet efter jobbet....

Behöver jag fortsätta????????!!!!!!!!!??????

Ja, det var min dag det. Lyckades pricka in allt men hade i alla fall en helt ok dag på jobbet med lånad nyckel. Stack in huvudet i gymmet och hojta till killen som tränade närmast att han skulle släppa in mej för jag glömt passerkortet. Fick motion i alla fall. Gick som en gnu i dryga 20 min och sen maskinerna. 1 1/2 timme senare är jag nöjd och glad i alla fall!

Nu ligger jag i soffan, matt och trött och väntar på att Mimmie ska rida klart så ska jag hjälpa henne att få på lösnaglarna. Vackert!!

Kyss!     

Härliga söndag..

Idag ska jag bara göra roliga saker!

Började dagen med att hänga tvätt i solsken. Peter och Clara åkte iväg till Mariestad och Peter ska dömma Juniaden Regional tävling idag. I går var det lokalt när Clara var med.

Jag funderar på att ev åka en sväng till Falköping och träna, men jag har inte bestämt mej än. Men så tyckte Peter att jag skulle köpa jackan om den var så fin. Ja, det var den tycker i alla fall jag men.... Retar mej att jag missade halva reapriset med två dagar. Tänk om dom kör det i morron... Men då kan ju jackan vara borta och 299- :- för en sommarjacka är ju inte dyrt det heller.... Gud vad jag är velig!! Sen var stället med jackor fullt så faktiskt kan det vara så att de inte fanns i torsdags när dubbelrean var. Ja, så är det nog, det bestämmer jag.

Borde fila mina fossingar och raka benen också under dagen med. Bara skojsiga saker att göra. Haha!

Kanske åka till mamma en sväng och ropa hej och välkommen hem till Emma. Det är skoj! Eller ta fram dammsugaren, skoj - not! Rätta proven som ska vara klara tills i morgon, skoj igen - not!

Vi får se vad det blir, men något som är kul i alla fall...

Nu laddar jag tvättmaskinen - solen skiner ute och det är säkert döbra tork idag..... Skoj, eller????? inte....

Jag måste städa och rensa ur min gardderob. Gamla kläder som jag inte använder trängs med mina nya fina outfits. det kan faktiskt vara riktigt skoj!! Dax att sätta fart...


Kyss!




Hurra!

Clara är i Mariestad och tävlar Juniaden! Hon nollade första klassen och jag är såå glad och Stolt! Det är mina flickor det!

Mimmie och Julia är med och groomar henne. Jag stannade henna med Hugo. Tyvärr var det tydligen ett pissräcke i LCń som Copper nita på. Clara flög av så hon tappa luften. Otur bara, det är sånt skit som händer!

Hugo är hos sim kompis, jag har tagit en sväng på stan och hittade en sån himla fin vår/sommar/höst jacka. Men tyvärr så hade jag inte money.... Life sucks!! Men jag får väl räkna på det lite.... kanske....

Hugo ska på fest hos Klaudia i kväll, partygrabben!

Igår var vi hos Anton som firade att han tagit studenten, sen var vi en kortis i T-holm och kolla in gatutravet. Var inget speciellt, vi kom försent.... Men klart att vi skulle fira Anton först!! Jag hade köpt fina ungsfasta formar som Anton fick igår och Elin får på fredag när det är hennes tur att fira student!

Och läget börjar ordna sej i jobbhärvan i Örebro. C-L har i alla fall fått jobb och är glad för det. Och det är givetvis vi också. Emma är på väg hem till Skövde för sommarjobb så det ska bli kul att få ha lillasyrran i närheten igen!

Kyss! 

Måste få skryta lite...

.... för Clara och Copper nollade sin start i LDń i Vartofta i lördags och var sen 3á i LCń !!!!!! HURRA!!!!

Bäst, bäst bäst! Känns riktigt bra inför nästa tävling som går av stapeln på lördag i Mariestad - Juniaden. Mimmie följer med och coachar och Peter dömmer. Kan livet bli bättre???!!!

Ja, det kan det för Mimmie och Fillan vann första klassen i Vartofta i söndags. Så kul att det går bra igen!
Sen att hon hade sina nära och kära med sig dvs, pappa, syrran, sambon och hans föräldrar förtog inte segern precis. Sen att det blev galet i nästa klass... vadå då man kan inte vinna allt!!!

Hugo spelade klassfotbollen och jag var med honom och hejja. Han spelade fyra matcher oavgjort. Inte illa pinkat det heller.

Sen att älste sonen fyllde 22 år och bjöd på kalas med sockkerfria kakor till mamsen. Nåja, det var nog Charlottes förtjänst dock och hur som helst, smaskiga var dom! Roligt kalas var det och jag är så GLAD!

Kyss!

Nytt besök på...

... Nygårdens stuteri. OCH JA, hon var fortfarande dräktig!!! HURRA!

Jag bara jublar ska tillbaks på 45 dagars kontroll i slutet av juni. Hoppas allt är bra då och vi får foto med oss på bebben..

Igår jobbade jag, alltid lika kul, blir alltid lika trött.... mindre roligt!
Vilade och läste en stund när jag kom hem, borde ha åkt och tränat men orken fanns bara inte där. Måste, MÅSTE komma igång snart. Blir galen!! Tycker viktminskningen går för sakta nu. Knappt 10 kg på 3 MÅNADER!! Ska skärpa mej, måste skärpa mej!

Ska väl ta en tur till stan och byta shorten som inhandlades i lördags. Dom är för stora, det går bara inte. Kan ju inte bada i dom redan nu, hur ska jag då sen kunna ha dom i sommar???

Nä dax att ta tag i saker som att städa av lite, stan, osv....

Kyss!


RSS 2.0