snart är timmen slagen...

och som alltid blir jag melankolisk...                                                                     

Tycker att morgondagen är den jobbigaste dagen på året, bara en vecka efter årets bästaste dag. Jag har en förmåga att fastna i det gamla.
  • Analysera
  • Utvärdera
  • Summera
  • Granska
  • Vrida
  • Vända
Det är vad jag gör med året som gått.

Och inte nog med det. Jag får prestationsångest bara jag tänker på det år som kommer.

ÅR 2010... Say no more. Imorgon behöver jag egen tid, bjud mej på det.

Har redan börjat. Analysera, utvärdera, summera, osv....

Natten blir lång.

Kyss!     

Apelsinlyft?? nån som testat?

Lite sugen på att ha lite spakväll i afton. Problemet är bara att jag inte har nån facemask hemma. En del gör själva men vad var det nu man skulle ha i??

Havregryn - för peeling kanske
Ägg - nja...
Olivolja - blir ju fet å fin då i alla fall.
Mjöl?
Bakpulver - mot rynkor. Kanske pöser huden likt en sockerkaka och vips är rynkorna väck.

Nä va tusan. Skiter i geggamojjan i fejjan, men jag har gurka till ögonen. Alltid nåt :)
Funderar på varför hon har apelsiner på boobsen. Hmm??? Kanske blir dom mer apelsinlika då? Minilyft?
Hahaha! Dom kommer att både lukta och smaka gott då i alla fall! Värt ett försök.
Hoppas bara ingen dyker upp oanmäld för jag tänkte sjunka ner i soffan med ett gött fotbad samtidigt.
Problemet med att ha gurkan på ögonen är att jag inte kan hålla span samtidigt. Ah, va fasen - låser dörren det klart!
Fönstertittare? Kom igen bara!
Kyss!

Andlöst...

... Vackert. Blir nästan stum!
Träden gnistrar, solen skiner och det var -18 grader när jag stod i Brunnhemsbacken vid 12-tiden idag. Tyvärr öppnar den först kl 17 idag så det blev skridskor istället.

Nu ska vi ta in hästarna så dom inte fryser fast stackarna.

Så här vackert var det i hagen  

Tjockhästen i egen hög person!

Kyss!

Filmtajm! <3

Har sett Polarexpressen med barnen. Underbar julfilm! Vi brukar se den varje jul, tradition du vet.
Jag gillar "barnfilmer". Ser fram mot att se Madagaskar Back 2 Africa som ska visas på nyårsafton. Den verkar så himla skoj! Nån som sett den?



Har du fler tips om roliga filmer?

Nu ser familjen på Wallander men jag gillar inte storyn. Tar så illa vid mej när det handlar om barnamord. Ryser i hela kroppen. Usch å fy! Nä, då hänger jag hellre på FB och bloggen!
Tror jag ska göra lite chokladpudding till dom så kanske jag får bestämma nästa film... :D Smart va!
Kanske kan vi se Happy Feet, pingvinfilmen. Den är skoj! Igår såg vi Harry Potter - Halvblodsprinsen, den var sådär. Himla låååång i alla fall, mannen somna bitvis och jag förstår honom.

Har köpt mannens födelsedagspresent idag också. Eller rättare sagt så hittade han själv presenten så nu hoppas jag han har glömt alltihop. För en gångs skull så har jag hittat nåt som han vill ha I TID! Oftast har jag sprungrit runt som en yr höna sista dagen och letat desperat efter nåt vettigt bland utplockade Rea prylar. Känns riktigt bra det här!

Nu blir det kökstjänst ett tag... Kyss!



Puh igen!

Har varit en sväng på mellandagsrean. Hmmmm.... Den är nog till för människor med starka nerver, vassa armbågar och liten plånbok. Jag provar igen om ett par dagar.

Just nu är jag bara trött, tre tröjor rikare ( det behövs för nu kommer vargavinter!) och längtar efter en varm dusch, lite bodyscrub, och sedan en najs hudkräm. Fick en riktig goding i julklapp :D

Sen ska jag lura ned mannen i soffan och mysa framför en bra film.

Jösses vad näsan börjar rinna! Kan det vara julhyasinten som slagit ut och luktar (stinker) väldigt starkt. Lite mormor/farmors lukt över det hela så jag gillar det, fast det doftar intensivt, men fasen vilken rinnsnuva!


Kyss!

mums!

Kommit hem  från fika hos svärdottern som fyller år idag! Vi har haft en jättetrevlig eftermiddag.

Förmiddagen försvann medans jag njöt av att bara sitta och titta på när barnen fortsatte sitt monopolspelande. Numera är det lyx när det är fler än två barn i huset. Bävar redan för den dagen vi är kvar själva. Kan man adoptera vid 50-års ålder?? Om 8 år är ju tom Hugo 20 år, hur är det möjligt?!

Jaja, jag är ju tämligen ung i alla fall, alltid nåt. Jag får väl skaffa hund, eller fler katter, en egen häst eller hänga mannen i haserna. Ska nog fördriva tiden ändå. Kan ju alltid dansa tango :D

Kyss!

Lite fotouppdatering



Lördagen innan jul så var det julgrans jakt. Jag hade förberett i salen och familjen gav sig ut på uppdrag: Finna Finaste Granen i Skogen. Jag förberedde med Glögg och Pepparkakor och väntade otåligt med B-M på att dom skulle komma tillbaks.



Jodå, visst fanns det 4 st finfina granar nere i vår skog. Där sparade vi lite granna pengar för vet du? En sketen gran kostade 280 spänn utanför Kvantum! Nu är dom bra sugna på att komma in i värmen. Det var -15 grader ute. Brrrr! Jag tyckte det var rätt skönt att stanna kvar inne och värma glögg och elda i spisen:D

Senare på em så fick tjejjerna rida ner till Kroon och köpa Julmust för alla som kunde köra bil hade druckit glögg och var inga lämpliga förare. Utrustade med ryggsäckar gav dom sig iväg över fälten. Rätt fränt faktiskt, men fasen va kallt det var!



Frukost i salen julaftonsmorgon. ALLA barnen hemma! Julstrumpan var plundrad och deras morgonpaket låg under stolen och förväntan på dagen var stor. Bästa stunden på dagen! Bästa dagen på hela året!



JULMAT! Behöver ingen närmare presentation. Alldeles för MYCKET mat som vanligt! Framför allt alldeles för mycket KVAR efter vi ätit. Hur är det möjligt??!! 18 personer  skulle äta - eller frossa - för det finns aldrig nån gång som man äter så mycket och faten ser närmast orörda ut. Måste bli bättre på att beräkna hur mycket mat som ska lagas. Kan ju för fasen inte handla massor, laga massor och sen slänga MASSOR!





JULTOMTEN
kom. Jag, mamma och de minsta var helt galet pirriga! Nåja, en del av de yngra hade ju en coolare inställning till livet... Klappar i massor och en underbar stund! Glada och nöjda!



Ja så här nöjda! Fattar inte varför. Det enda kortet på mej på hela julafton, och jag ser ut som en MUPP! Men glad var jag i alla fall! Haha!



Mamsen och syrrorna. Och den coola....

Tyvärr missade vi kameran när vi var hos Farmor o Farfar igår... Men lite kort blev det i alla fall. Nu ska jag fixa te mej för min svärdotter fyller 21 år och har bjudit på kalas kl 14.30.

Kyss!

Ahhhhh.... härligt, avslappnat å skönt!

Julafton avklarad! Med en härlig frukost som mannen fixade, levande ljus i huset och morgonklappar.
Glitterklänning, snyggstrumpor, och high heels.
Gröt och skinkmacka med mamma, Willis och lilla sis.
Singstar däremellan :D
Kl 15.00 - Kalle och co.
Julmiddag, med fantastisk omelett, två köttbullar, äppelmos, revben och liten slev bruna bönor.

JULKLAPPAR!! Finaste barnen som är såå underbara. Klappar i massor och jag fick helt galet bra klappar. Är Super nöjd! Tack alla!

Fika, godis, frukt.
Julkalppslek.
Mys!

Juldagen:
Idag har vi varit hos Farmor och Farfar i stugan. Det gick riktigt bra fast vi var helt hysteriskt många. Kalkonmiddag och goda bryssekål. Mums!

Nu är det VÄRSTA snöovädret så vi kom hem i grevens tid!
E kunde inte ens ta sig bort till Tierp för mannen höll på att köra fast hela tiden. Overkligt nästan men mysigt! Mer eller mindre insnöade för tillfället. Så nu sitter Emil, Clara och Hugo och spelar Monopol på golvet.

Och jag är helt lycklig i hjärtat. Åhh vad jag njuuuter!

Kyss!   

Snart Bästaste dagen på året!!!

Till och med självaste Jultomten är förmodligen grymt avundssjuk på den enorma paketprakt som pryder under vår snygga julgran. Åh, vad härligt. Klappinköpen är avklarade. Är nöjd med allt:)

Mannen har kokat knäck som tydligen blev perfekt. Jag har inte smakat. Imorgon ska jag baka brödkakor, som alltid och i år föll även köttbullarna på min lott. Det blir skoj att rulla köttbullar...
Filmjölksbröd kan stå på önskelistan liksom att jag ska fixa grötkoket tills Pappa och G-b kommer på kvällen för att kolla på uppesittarkväll med oss. Vi gör det istället för att flänga livet ur oss på julen. Så bra tycker jag.

Vi hade tur med pepparkakshuset. Clara hade gjort Stenstorpskyrka i skolan i pepparkaksutförande. Hon fick ta med den hem. Jättefin!! och så vann den första pris med *stolt* Så slapp vi baka mer pepparkakor...
Jag hoppar över lussebullarna i år faktiskt. Mamma och May hade bakat tre åt mej, en är uppäten , två kvar till julafton.

I det stora hela känns det rätt så bra i fas. Blir nästan lite lätt orolig, måtte det hålla ända till mål.
Efter matlagning och bak kanske jag klämmer in en gymtimme eller två. Eller ska jag ta en simtur?... Eller så vilar jag mej i form :D Måste ju vara pigg på självaste julafton. Bästaste dagen på hela året!


Kyss!   

söndag.... oh härliga söndag!

Julbordet avlöpte riktigt bra, ganska bra i alla fall. Maten var bra och sällskapet mycket trevligt! Tack för  det! Och enda smolken i bägaren var väl att vi inte kom hem förräns vid 03.00. Lite sent! Sen hade ju Ärtan haft julbord här hemma så det låg ett gäng tonårsbrudar och babblade, fnissade och stökade i några timmar till innan jag kom till ro och kunde börja fundera på att sova. DÅ började mannen dra timmerstockar. Nåja, kl 08.00 så började jag röra på mej och väcka mannen. Sömn är överskattat!

Igår så hade vi julgranshämtning, glögg, pepparkakor och saffranskrans. Mysigt! Gänget drog iväg i skogen för att leta den perfekta julgranen och jag och B-M skötte glöggvärmningen. mannen och barnen kom hem med en jättefin gran! Imorgon ska vi klä den. Skojjigt!

På kvällen åt vi middag och sjöng singstar med Dahlströms. Vi hade en mkt trrevlig afton och åter igen så hamna jag inte i bingen förrän efter 03.30. Sömn är överskattat!

Nu är det slapparsöndag och lite filmtajm kanske? Måste ju se obligatoriska julfilmen Polarexpressen och Tomten är far till alla barnen. Då är det julstämning gott folk.
Kanske kan vi klämma en Johan Falk emellan. Har bara en kvar nu...

Kyss!      

I have got a problem

Lyxproblem...

Vilken av mina nya klänningar ska få sitta på vid årets julbord med jobbet?
Den glittriga?
Den fransiga?
Den med snygga ryggen?
Den långärmade?

Det snöar som fan... Kanske ska jag ta dom blanka brallorna istället?
Hmmm????

Men jag vet i alla fall vilka skor som ska sitta på foten! Japp, dom skyhöga!
Eller...?
Ska jag ta lackpumpsen med öppen tå?

Tar pälsen i alla fall. Eller?

Kyss!

Lussebulle

Åh, jag som vill ha lussebullar till Lucia. Jag missade att det var lucia IGÅR! Men va tusan!
Jag blev långnäsa när jag kom till jobbet idag och insåg att det var 14/12.

Och idag blir det inget bak för klockan är för mycket och jag har ingen saffran. Buhhuuhhuu!

SHIT!

Är vi verkligen...

Är vi verkligen tänkande varelser?
Är brudar ens smarta?
Är vi ens dom vi vill vara?

Ja det är frågan???

Läste just ett inlägg på FB som handlar om kroppsbehåring. Jag har ju tidigare funderat och bloggat på detta och kommit helt ovetenskapligt fram till att jag sätter vinterpäls  för att inte frysa ihjäl. Och att ju smalare jag blir - destå hårigare blir jag då jag förmodar att hårsäckar INTE påverkas av fettcells försvinnande. Så i mitt fall har jag betydligt mycket fler hårceller/säckar per kvadratmeter hud nu än när jag var tjockare.( En vuxen normalviktig person anses ha ca 2 kvadratmeter hud.)

Men nu till kärnan på problemet. Det är egentligen inte håret det är fel på utan det är fel på oss brudar! Jag tycker att kroppen är fantastisk. När jag läste fysiologi första gången så blev jag helt tagen av kroppen finurliga system. Hur den är såå smart.
Jag tror ju inte att det finns mycket som kroppen lämnat åt slumpen. Det enda onödiga som kroppen envisas med att ha är väl egentligen blindtarmen annars har ju allt en funktion, så också kroppsbehåring.

Men det var innan kvinnans fåfänga tog vid och det bestämdes att en kvinna endast är attraktiv såvida hon är len och mjuk, doftar gott och INTE ÄR HÅRIG. När jag var riktigt ung, nåväl yngre än jag är ung nu, då skulle tjejjer raka sej under armarna, på smalbenen och vara hyfsad ansad i bikinilinjen. Då var allt lugnt!

Sen eskalerade det!

Nu ska vi tjejjer vara renrakade ta mej tusan överallt och då menar jag överallt.
Men vad hände då med den naturliga kroppsbehåringen? BEKÄMPA DEN!!!
Till varje pris med:
  • epilator (herrejävlar vad det gör ont!!),
  • rakhyvel,
  • wax,
  • pincett
  • och det finns säkert massor fler sätt att få oss onaturligt släta.
Det jag egentligen funderar över är Vad är det då som får mej att gå på denna rena hårhysteri!!??! Jag är inte ett dugg bättre utan tycker också att det är fräschare utan hår på ben och armhåla och även bikinilinjen.  Vad jag tycker om övrig behåring är privat.

Men jag blir ändå förbannad på mej själv! Jag tror ju på kroppens otroliga förmåga att skydda sig själv och att den är funktionellt skapad. Hår skyddar och värmer och ibland kyler. Det är dess funktion, och detta rakar jag bort.
Suck!

Ibland önskar jag att jag skulle låta förnuft råda framför fåfänga.

Att jag skulle vara nöjd med mina håriga ben och tycka att lite tofsar i armhålorna är ok. Att när jag ser mej själv i spegeln så skulle jag inte vara så snabb på att tycka att onaturligt är snyggare, när naturligt faktiskt är verklighet.

Förnuft och intellekt råder INTE över fåfänga! Nopp, det är inte så i mitt fall i alla fall, fast jag anser att jag är rätt smart.                            

Kyss!                      

Tjoohopp i galopp

Nu drar vi igång - Grevagårdens Christmas show!

Det ska bli jätteskoj! Ett fantastiskt arrangemang med utställare i stora tält, julpyntad hoppbana, barnens egna riders club (för det är ju en ponnytävling). Detta ska bli den bästa tävling som jag varit engagerad i och det är ju så spännande. Magen pirrar och hjärtat fladdrar. Synd att inte Clara och Copper ska vara med men det få bli en annan gång.

Mannen är tävlingsledare, 1000 järn i elden med andra ord, och jag är sjukvårdsansvarig. Har tur att en kollega kommer på lördag och lastar av lite för nu kommer ryttarna vilken sekund som helst så då är jag på tå.Förhoppningsvis händer inget dramatiskt i helgen men man vet aldrig och det gäller att vara med i svängarna.

Kvällarna kommer vi väl att spendera i glada vänners lag i puben. Grevagårdens pub menar jag, så har du lite tråkigt och inte vet vad du ska göra med din lediga tid i helgen så är du mer än hjärtligt välkommen ner till Grevagården. Det finns matservering och underhållning kommer att ske av Bonde-Peter.
Nu vill jag förtydliga att det är inte min Peter som är bonnig utan han den där "Bonde söker fru" Peter som kommer och underhåller. Han har tydligen släppt en skiva. Har ingen aning om han är bra eller så men det antar jag.

Ja precis som om detta inte vore nog så står min träningsväska nedanför mina fötter och tjatar:
-Kom igen, vi drar till gymmet. Du orkar....

Vete schööen alltså. Det är mörkt, kallt, regnar och jag ska bära hinder hela kvällen. Behöver man gymma innan då??

Okey, va tusan, en timme på gymmet och närmare bikinifigur, varför tveka?

Kyss!

Ps. Btw jag kommer nog ha mina "skaka rumpan" skor på lördag. Kommer du och skakar med mej honey? Ds

Svar på AKś kommentar :)

Härligt att höra att det finns fler som också vill ha julklappar FAST du är vuxen.
Jag blir helt matt när jag hör flera säja: - Nej, vi byter inte julklappar! Men vi köper till barnen, jag behöver inget...

Jag behöver egentligen inget, men det finns lite småsaker som jag önskar mej.
Så som:
  • Rött nagelack(mitt gamla är slut)
  • snygga strumpbyxor ( stl L)
  • parfym ( bla. Warm Cotton, Clean)
  • varma vantar att ha i Sälen
  • skarfar ( stavas det verkligen så?)
  • Snälla barn och fred
  • Stor thémugg

Det jag egentligen vill säja AK är:

Aldrig i livet att jag vill julstöka om jag inte får vara med och sitta där vid granen, svettig av spänning när Tomten läser på paketen GOD JUL önskas XXXXX om jag redan vet att jag inte byter med nån.
No way att jag pyntar, bakar, städar och sen bara hoppar över julklappsutdelningen. Någon ordning får det vara!

En liten paket där mitt namn står på är allt jag önskar. Och vet du AK, när jag kollade (ja, jag smygkolla bland paketen...) så var det ett paket med mitt namn på. HURRA! och det var misstänkt likt en skokartong. Hmmm? Det ringer en klocka men jag kommer inte ihåg ...

Så fram för ett paket även till vuxna! Sen ger vi barnen resten! ;)

Kyss!                                                                                                                        

tjoo hoo- julklappshopping i Ullared!


Nu hägrar hemmagjord pizza för den som är sugen, jag mår illa...

Satsar på Ullaredsdokumentären i kväll istället. Måste kolla in hur dom gör för om två dagar hänger jag på låset. Sista julklappsrycket. Och jag ska ha basgarderobsgrejjer som nya bhar, trosor, strumbyxor (har världens bästa stay ups för 29:-) och en varm pyjamas... till mej. Men mest ska jag fixa till de andra... (spännande eller inte? ) Dom kanske har slut på roliga spel, elektronik o dyl... skit samma, åker en sväng får vi se.
Och jag kan ju inte avslöja här vad jag ska handla då är det inte kul för mina nära
Nu Boris är jag snart påväg!

Are you ready?! Kyss!

Ordning på torpet igen :)

Idag är ordningen återställd.

Vi stack iväg till Borås på förmidddagen och vad hittade vi där...? Deichmann ;)
Och JA!!! dom hade skorna! Bägge paren och jag köpte bägge, och i ärlighetens namn även ett par stövletter. Tre par... I know....

Men till mitt skoförsvar : Det ena paret, dom ska jag ge bort i julklapp. Slå in i vackert papper med massor blankt mörkrött band som jag krullar. Skriva en fin lapp med  God Jul önskas Helene av Tomten

Att ge bort fina presenter kan ju inte vara ett brott så tyvärr foton på skorna kommer senare på två par och  , nä jag minns inte riktigt... vaddå tre par?

Nä två par har jag här, det vet jag, men några andra skor? Nopp , minns inte!
Men jag har iofs önskat mej ett par sådana du tänker på av Tomten. Kanske så....

Och dessutom hann vi köpa julklappar till både Hugo och Clara. Det börjar arta sej! Det är så kul att planera julklappsinköpen. Det är nästan roligare att leta reda på det där perfekta som vi klurat ut än att köpa det. Sen är det ren njutning att slå in dom i fint papper med matchande snören och fina etiketter.

Jag är en julklapp nörd - erkänner! Men en jul utan klappar. NO WAY!!! Jag vill ha julklappar om jag så ska köpa till mej själv, men så illa ska det väl inte bli. Köpa julklappar till sej själv - tokigt! Då får man ha riktigt dåligt minne om det ska funka.

Förrästen berättade jag att vi åkte till Borås i förmiddags.... Jasså det gjorde jag.

Kyss!       

mama mia - jubelidiot!

Är så trött på att jag aldrig bestämmer mej! Gahhhhh!

Vi har spenderat två dagar i Stockholm och julshoppat. Hittade mina drömmars skobutik... Deichmann. Hittade den först i Glasgow. Nu hittade jag den i Stockholm... Spenderade några timmar där och provade massor av fina skor - köpte inga - ångrar mej djupt... TOKÅNGRAR! Imorgon drar jag och mannen till Borås och kollar om skorna finns där. Hur jäkla korkat är det inte??!!??? Kanske kan jag ringa först? Åka 25 mil igen i onödan! Min stackars ömma röv!

Fast en kille tom stannade och kommentera hur snygga skorna var så kunde jag inte bestämma mej, men va fan!!! Precis som om jag vore van vid att få komplimanger... Korkskalle! Ska lära mej ta EGNA beslut. Visst var det hålfotskramp men jag vänjer mej nog. Jag vet ju hur olidligt det var med mina andra skor i början och  det är ju inget nu. Fin får lida pin som det heter...  F*N!

C ya! Kyss!

mama mia - jubelidiot!

Är så trött på att jag aldrig bestämmer mej! Gahhhhh!

Vi har spenderat två dagar i Stockholm och julshoppat. Hittade mina drömmars skobutik... Deichmann. Hittade den först i Glasgow. Nu hittade jag den i Stockholm... Spenderade några timmar där och provade massor av fina skor - köpte inga - ångrar mej djupt... TOKÅNGRAR! Imorgon drar jag och mannen till Borås och kollar om skorna finns där. Hur jäkla korkat är det inte??!!??? Kanske kan jag ringa först? Åka 25 mil igen i onödan! Min stackars ömma röv!

Fast en kille tom stannade och kommentera hur snygga skorna var så kunde jag inte bestämma mej, men va fan!!! Precis som om jag vore van vid att få komplimanger... Korkskalle! Ska lära mej ta EGNA beslut. Visst var det hålfotskramp men jag vänjer mej nog. Jag vet ju hur olidligt det var med mina andra skor i början och  det är ju inget nu. Fin får lida pin som det heter...  F*N!

C ya! Kyss!

Stilla natt... nä stilla dag är det!

Idag är jag alldeles allena i huset, iofs så ströker två katter omkring benen på mej men förutom deras spinnande så är det bara ljuv julmusik som hörs om jag räknar bort tvättmaskinen och diskmaaskinens surrande. Ljuvligt!
Går här och småmyser!

Planerar inför kvällens träff med lite jobbarkompisar som kommer på Glögg och pepperkaksfest. Mannen var och handla upp sig på Falbygdens ost igår så det ska finnas god tillgång på mögelost på pepparkakorna. Det är val gott?!
Undrar jag om det finns sockerfria pepparkakor. Ska skicka ut mannen på jakt efter det, då kan jag också mumsa på en kaka i kväll.

Funderar starkt på kladdmuffins till kaffet sen... Det ska jag väl hinna slänga ihop... Har fruktossocker, det borde gå.
Ledig dag var det. Det finns en tendens till att lediga dagar är ett sätt att överleva dom där andra dagarna. Hmm? Är det livet det? Ska softa mer när jag hinner...

Imorgon kör jag sista jobbdagen för veckan och sen drar vi till Stockholm tidig morgon på fredag.  Bara jag och mannen <3  Och när jag klarat av mitt "ärende" då blir det julshopping. Hoppas forfarande på den där snygga klänningen jag provade i fredags, som var fel storlek på, att den ska finnas i rätt storlek på nåt jätte H&M. Sen en snygg pushup bh som jag kan rulla in bobsisarna i - då är fredagen fulländand (nästan, finns väl nåt önskemål till).
Ska väl hitta nån snajsig sushibar också.
Sen hoppas jag att vi hittar nåt fint hotell att sova på, det här med att bli uteliggare för en natt, jag hoppar det. I I värsta fall får det bli nåt hem för hemlösa. Blir man insläppt där om man kommer med ett gäng shoppingkassar tro? Misstänker att det blir svårt, men vi får vara smarta. Parkera bilen ett par kvarter bort och lämna kassarna i bilen. Eller sova i bilen... Eller så åker vi helt enkelt hem när vi är klara, hur svårt kan det vara?!

Vill ju hemskt gärna åka förbi med chokladkalendern till E på vägen hem. Min prins behöver en julkalender att roa sig med mellan tentaläsningarna. Jag är så nyfiken på hur han och C-L bor nu. Dom flyttade ju i helgen och det är jobbigt för en mamma att inte veta hur det ser ut där barnet bor. Tur dom inte valde att fara världen runt. Australien tex. vilken mardröm! Det borde förbjudas att undervisa barn i Geografi! Lär dom allt som finns inom en radie på FEM MIL hemifrån. Längre bort behöver dom inte ens fundera på att åka!

Lysande idé! Ska genast skriva till Skolverket!

Kära utbildnings ministern!
Jag har ett önskemål ang Geografi undervisningen...

Då så!  Kyss!   

En sommarbild på några av barnen...

Julkalenderdax

Ja vad ska jag säja... ? Såg i morse något på tv som de sa var Årets julkalender. Spänningen var oooolidlig... tills den började.

Men va f*n! Är man uppväxt med Teskedsgummans julkalender så talar det för sej själv. Inte var det nån Birgitta Andersson med i morse i alla fall... Super hjältar... Suck!

Och jag hade mage att klaga på Trolltider en gång i tiden när den gick! Den ska få en chans till och i morgon bitti sitter jag klistrad framför Tvn igen! Skam den som ger sej!
Kyss!

RSS 2.0