politik

Clara ska ha so prov imorron och debatten ekar hård här mellan väggarna.

Moderatena V/S sossarna osv.

Bla bla bla bla.... ORKA!

Har annat att tänka på...

Ska upp och kolla gamla bilder lite, framkalla och sen göra fina album... om jag orkar... PUH!

Kyss! 

Flickan som lekte med elden...

...var bra! tiden flög iväg som den gör, tidlöst, när en film fångar intresset, Klart sevärd!

Magen står i sju hörn efter godispåse från Sigges och en god middag intagen på Sand efteråt. Och som vanligt hade vi trevligt när vi träffades. Hon är för gullig lilla M.  <3 (och hennes E)

Imorgon blir det tvätta och vila som står på schemat.

Kyss!

Bio dax!

Ska strax iväg på bio med Mims och E+ mannen. Det ska bli skoj! Flickan som lekte med elden, boken var ruskigt bra i alla fall... Hoppas filmen oxå är det.

Igår sov jag mej genom dagen, helgen suger musten ur mej!


Idag har jag jobbat men hjärnan var nästan pinsamt seg emellanåt... förlåt kära studenter! Det är så jag är, och tydligen blir jag inte bättre heller... suck! Blir spännande och utöka arbetstiden, se hur det går - eller not!

Hur som helst, nu ska jag ladda upp  med smågodis från Sigges som har sockerfritt! Halleluja! Sen ska jag njuuuta av bio, trevligt sällskap och en god middag efter.

Lav ya!

Kyss!           

Full rulle!

Idag har jag tinat upp något så när sen cupen i fotboll igår kväll/natt...

Hugo o Erik är på bowlingläger i Lidköping så jag skjutsa dit dom till 09.30. sovmorgon - vad är DET?

Clara, Mimmie och Peter tog Copper med sig till Vartofta i morse. Tävling!!

Och Clara och Copper VANN första klassen, ja vad ska jag säga - OTROLIGT vad det går bra nu! Såååå jäkla kul! Hon vann biljetter till mässan på Skandinavium - 2 st och ska bjuda med sig Mimmie det klart. Syskonkärlek! <3

I eftermiddag så blir det Harrys med efterkalas här. Det ska bli kul! Vi har alltid kul med Svenssons :)

Ikväll blir det jag som skjutsar Mims och comp till stan, dom ska på fest! Sen ska jag ta en drink! Det kan jag vara värd då, eller?

Kyss!   

Elljuscupen - check!

Jaha, dagen har varit innehållsrik! Shopping med pia på förmiddagen. Hittade en riktigt najs klänning på Gina Tricot.

Luncha på Voda. Sushi - mmmmm!

Sen var det dags att åka på fotbollscup! Ute i ingenstans, till sena kvällen = 23.00. Det var roligt, svinkallt, bra fotboll, kuligt folk. Nu är det lite mys framför brasan innan bädden.

Kyss!     

Tango!

Hallå!! Va kul det var, att dansa tango ikväll. Jag var så trött innan sen var det som bortblåst.
Hääärligt att lära sig steg för steg och sen få till det - fasen va gött!

Vi dansa lite cha-cha med!

Nu är det bara att träna valsen till på söndag.

Imorgon blir det lite shopping med Pia:)

Kyss!

hushållerska

Ja, idag är det min lott.

Ska städa av lite, laga mat till tjejjerna ikväll och göra äpplepaj.

Ikväll blir det nämligen tjejträff med det "gamla" gänget. Det ska bli skoj när alla kommer. Alla utom Bretta som inte hann... Trist! Men kul att dom som hinner kommer och det är alla andra.

Så nu ska huset göras lite höstmysigt! P ska få köpa lite ljus och sånt för att höja mysfaktorn för även om jag inte vill så är hösten här. Faktum! Brrr!

Dax att sätta igång!                            Kyss!

Kräftskivor *2

Kräftskivan hos mamma var helt underbar! Vi hade så trevligt. Syster yster med familj, moster o morbror, och mamma o W också.
Vi mumsade kräfter och god mat kvällen lång. Tog också tillfället i akt att gratta syrran och A också. Roligt!

Lördagen startade med att Mims och E kom för att vi skulle shoppa stövlar. Det gick över förväntan! Jag köpte ett par som jag lagt undan.

Snygga va! Dom satt som ett smäck! Clara och Mims hitta snygga dom också!
Sen köptes presenter till kommande födelsedagsbarn :) och Clara fick sitt smörgåsjärn hon suktat efter.

Sen kl 15.30 var det dax för nästa kalajs. Bastubad hos Svahnarna med goda vänner. Efteråt åt vi kräftor och det höll vi på med tills 01.00 då vi tyckte det var dax att åka hem. En riktigt rolig fest! Hoppas vi kan ta upp detta och partaja oftare tillsammans.

Söndag invigdes i Hjo med att Mims vann 110 :) Erik med fam var med och hejjade. Mycket roligt! Nu rider hon som hon ska igen. Det syns på Fillan att hon gillar detta . Skönt att hitta tillbaks. Det har känns lite off förut.

Sen var det dax för vår dans igen. Det är skitkul! Övade in nytt steg i cha-cha och vals + vi började med foxtrotten. Dessutom tyckte han vi var så duktiga att vi blivit inbjudna till att delta i tangokursen på torsdagar. Inte dåligt va!

Idag har jag tom lite träningsvärk! Hahaha! Härligt då slipper jag träna annat den dagen. Det är så kul att göra något tillsammans. Mannen är så duktig!

Nu är det dax att förbereda lektionerna tills i morgon och försöka städa lite. Ikväll fotbollsmatch och föräldramöte...
Bara att ligga i!

Kyss!

kul!

Gårdagen startade med 30 min med vågtången. Ha, vilken hårlyftare! Jag bara ÄLSKAR den och håret blir helt makalöst vackert.

Sen for vi till Öronmott. på KSS. Hugo skulle visa upp sina öron, resultatet blev väl inte 100 procent men jag tycker han blev vacker och han är nöjd. Det är väl det som räknas eller??
Det var sååå kul att träffa Pia igen. Hon var sej lik - lite rundare bara. Och jag var helt klart smalare. Sen kom Annika och Rosita. Härliga människor som jag fortfarande har i ett speciellt rum i hjärtat. Hela den tiden, arbetet, finns i en speciell plats i mitt hjärta. Var det där och då som allt gick galet eller hade det gjort det ändå?? Hur som helst- jag gick vidare dom står kvar, so what!
Vill nog aldrig stagniera så, eller?, är det det jag gör nu? Jag har aldrig varit 8 år på samma ställe förut, Lärcenter. Är det det ultimata? Men orkar inte, vågar inte, vill inte, ska inte byta bort detta jag har nu. Är det att stå still, eller att vara smart? Drygt 40 år och vågar inte dra vidare. Fegt kanske, eller varför byta bort nåt bra? Och vem vill jobba med en trasig maskin?

Nopp!

Sen handlade vi lite snabbt till Hugos KM kval. Han skulle springa 1000 meter, och han var laddad. Måste nu bara se till att han har energi att springa. Han kom 3á!!!! Fantastiskt! Jag är stolt som en tupp!

Jag åkte till jobbet och fixa det jag skulle. Sen fika hos Majjan. Longtime - no see. Det var kul! Käka plommon och bet sönder en stor tand i kinden - mindre skoj. Vill INTE lägga 1000tals kronor på ny tand nu. Buuuh!

Hem snabbt och hämta baddräkten och sen till M som ringt och ville simma ikväll. Jaaa! Äntligen! Vi skulle cykla till badet men hennes nya cykel läckte luft så hon skjutsa mej på Eś cykel. Oh, aj vad det var obekvämt men hej vad vi skrattade! Det var Kul!
Simmade, bastade och blev hungriga. Köpte kinamat och moffa på och kolla in Idol. Hmmm, ett sådär program va? Är lite trött på det nu. Strö titta lite till och kolla in vilka stövlar som M lagt undan inför i morgons shoeshopping :)

Tänk att hon hade lagt undan två par, och de var detsamma som jag lagt undan och de som var mina favvosar!?! Det fanns säkert 50 andra par juh! Lika smak med andra ord! Är hon präglad av mej eller har jag god smak? Jag tycker andra mammor jämt säjer att dom blir sågade av sina unga döttrar när det gäller klädval/skoval. Det händer sällan hos oss.
Jag hoppas att det tyder på min goda smak!

Idag skiner solen, jag är lite mosig. Inte på topp men vad tusan, timmen är ung! Hugo var nöjd när han fick med sig sitt nya pingisrack och egen boll till skolan. Tänk att man måste ha EGET! Gaaah, vad jag blir trött! Men han är nöjd - jag blir nöjd. Tänk inte så mycket!

Clara bara virvlade förbi, har ingen koll på hur hon har det.

Ikväll vankas kräftor hos mamsen! MMmmmm, så Gott! Och det ska bli skoj! Roligt att träffa Johanna, barnen, May och Bengt och alla andra. Nåt att se fram emot alltså!

Kyss!                                                                               

Stövlar

Idag har jag varit en timma bara och prova stövlar på Skopunkten.

Det fanns säker 50 olika, jag har nog provat dom alla!!  Har en blåsa på pekfingret! Av alla dragkedjor.

Och det bästa av allt jag kunde ha dom ALLA!!!!

Älskar detta!! TJO!!!!!

Har lagt undan 4 par så får vi se vad det blir. Tänkte få med girlsen som smakråd snarast! Det som är bra med Skopunkten är att dom är ok i priset och dom är riktigt snygga i år.

Nu har jag och m bestämt att vi åker in på lördag! Kuligt!




Nu är bara frågan: Vilka ska jag välja? Vilka gillar du bäst?

Kyss!

Galet

JOBBIGT!!

Shit vad jag tog i och tog ut mej på Body pumpen!

Aj, aj, aj....  Ousch!  Aousch! Pust! Puh! Aj, oj, aj!

Kyss!       

Dancing queen

Jo så var det ÄNTLIGEN dax!


Danskursen startade! Sååå jäkla kul och sen var det ju toppen att få ha med sig mannen! Han kan ju takten i alla fall, nåt som bekymrade mej emellanåt. Och som borde ha bekymrat mannen med de ljusa skorna för han saknade takt överhuvudtaget! Hahaha! Kan klev PÅ mej!

Vi kan nu ett grundsteg i cha-cha och ett i modern vals. Detta lärde vi oss på 1 och 1/2 timme! Shit vad det tar tid att sätta stegen. Förstår idag ändå bättre Letś dance deltagarnas prestation! Shit alltså!

Men det var jättekul! Ska öva som ett troll så stegen sitter i ryggmärgen på söndag. Så Frank ser hur talangfulla vi är! Skulle önska att det var kurs ikväll igen. Vill lära mej mer! Öva, öva, öva! Emil skulle behöva komma hem och trimma oss, får se om Mimmie minns stegen kanske hon kan öva med mej!

Och Mimmie som var och tävlade i lördags. Hon var bara så bra sa mannen. Kul! Peterträning är bara bäst!!

Och Clara ska vi inte tala om - hon knep andraplatsen i LCń! IGEN!!! Hejja!

Jag är så stolt över Hugo som bowlde som en KUNG! Dom förlorade visserligen första men vann andra matchen. Bra start på hösten!

Nu ska jag bara vänta ut Emil tills han är stjärnadvokat och kan stifta in en lag där det är dödstraff för chefer som tvingar iväg sina medarbetare på konferenser med övernattningar!
Mannen är beordrad till Malmö på konferens med TVÅ övernattningar UTAN mej!!

JAG HATAR SOVA ENSAM! Kom och värm mej nån!

Nu väntar jag på Mimmie som ska komma hem och rida och sen åka och jobba! Idag tar hon skolpaus...

Kyss!    Me and my man.... eller kanske inte än då..... Ska banta lite till! :D


Sköna soffa...

jag har bara latat mej idag, förrutom tvättat två maskiner tvätt och skjutsat och hämtat Hugo.

Peter Mimmie och Clara var och tävlade i dag i Lilla Edet. Nu börjar det rätta till sig. Ridningen sitter allt bättre - skönt det.

Igår hade vi faktiskt familjemys. Bara Clara fattades,hon var hos en kompis. Jag, Peter, Emil, Mimmie och Hugo var på After Work på Helensgården och käka gott i gårkväll. *supermys*

C-L och Erik hade annat för sej så dom missa nåt, men det blir en annan gång:)

Imorgon startar dansen - Letś dance!!! Åh vad det ska bli KUL! Fö har det inte blivit nån träning denna veckan...Urtrist! Bäää! och för den delen är jag fortfarande inte bra från förkyldningen. Hur länge ska den sitta i?!

Får nog kurera den med ett glas rött, om vi har nått annars får det bli en slurk whisky för halsen, skål ta mej f*n!

Kyss på dej!

Torsdagen snart till ända

Jaha, nu är denna dagen snart över och jag har jobbat idag som vanligt.

Hostan har inte gett sig än och halsen värker på nytt. Gommen är sargad efter ha käkat Vickś halstabletter i 10 dagar.... aj! Så nån Core träning var inte att tänka på - fick avboka, trist! Ja inte pga av gommen utan pga halsontet så klart.

Hugo har tränat bowling idag och på söndag spelar han match - heter det så i bowling förrästen? Eller säjer man tävling rätt och slätt? Who knows? Hur som helst så har jag tillbringat en och en halv timme i bowlinghallen. Inte fel alls.

Sen har jag hämtat bok på Högskolan i kväll:)

Och i morgon hoppas jag på lite shopping på stan med P :)

Kyss!Men jag lovar.ska inte köpa mer skor, eller va tusan, jag lovar att inte köpa fler skor OM dom inte är helt gudomliga...  ;)

KALASET i helgen! <3

Vad Mimmies överraskningsfest blev lyckad!

Vi gick som på nålar i lördags förmiddag. Mimmie kom hem och hon och Clara red ut en sväng. Jag fick säja till Clara att gå in från stallet för Mimmie hade inte bråttom, nä då.... men det hade vi! Och aldrig åkte hon hem!

Vi ville ju ha hit Erik så tältet kunde resas inför kvällen och maten skulle ju fixas det sista. Pastasalladen och så.

Äntligen kom Erik och Fredrik och tältet kunde resas. Vi var lite orolig för vädret men vi hade sån tur. Uppehåll hela kvällen! Tom på Olstorp! Gött!

Gästerna kom och jag och Peter gick bara och väntade på att Erik skulle smsa, för då var det dags att ringa och säja att "Hästarna är lösa - kom hem NU!!" och Peter sprang runt lillahuset för att få det att låta trovärdigt. Hon gick på det och kom hem med andan i halsen och blev glatt överraskad med fullt av folk i hallen som sjöng Ja må hon leva! Peter tuta i tutan och hon blev så förvånad! Kul!

Sen var det tipspromenad och vi förberedde maten.



Jag och Erik hade ju varit och handlat så det blev marinerad kycklingfilé med pastasallad och hemlagad örtsås. Det blev fantastiskt gott och det verkade som om gästerna gillade det för de åt flera gånger. Det blev en hel del mat över men vi fick ju att äta i flera dagar efter så nu är jag nöjd på den rätten på ett tag :)




Vi drack och hade trevligt. Det blev bra med borden som vi lånade på Grevagården. Alla fick plats i tältet och sen hade vi utemöbeln som rökhörna. Funka perfekt!




Här sitter jag och pimplar light cider som var gudomligt god. Mannen hade hittat en ny sort, tack och lov, börjar bli mätt på dom andra....






Mimmie fick snyggaste glasögonen av kompisarna. C-L lånade dom och blev såååå snygg, eller....




Clara och Hugo var klippor när det skulle ställas till med kalajs:) Dom grejade och hjälpte till som tusan. Det är en förmån att fått dessa ljuvliga ungar! är så glad att dom är 4 stycken!





Rättning efter tipspromenaden! Fredrik och Hugo rättar ihop. Charlotte och Jens fick samma poäng och Jens vann efter skiljefrågan. Inte dåligt gjort. Jag blev impad. Att C-L skulle komma bra till kan jag förstå, hon fick väl nån hjälp av Emil kan jag tänka... Eller vadå?! Hon är ju smart! men att Jens kände Mims så väl, kul!




Sjöng gjorde vi! Erik hade fixat sånghäfte. Han hade lagt ner massor av tid på denna festen. Tipspromenad, häfte, osv... Fredrik hade med gitarren, mycket trevligt!

Kl 21 kom bussen och hämtade oss så vi kom iväg till Olstorp. En mycket innehållsrik afton!

Sen på söndagen var det släktkalas hemma hos Mims och Erik. Tur med vädret igen! Vi kunde sitta både ute och inne. Och det var nog tur det. Det var många som kom och grattade henne!


Snyggaste chokladtårtan hade hon lyckats fixa till med glasyr på. Måste ärvt mina gener, eller vad? Bakat smaskiga kakor, eller vad vet jag? Jag åt jordgubbar och grädde och drack funlight saft... Ingen tårta eller kakor här inte. Men fina var dom! Duktiga Mimmie! *stolt*

Härligt kalasande i helgen alltså  :D

Kyss!

Kärleksastrologi, bull shit!

Kärlekshoroskop:


more..
Kärleks num.
Tipsa en vän

Övrigt
Numerologisk kärlekanalys
Karaktärsanalys för Helene
oktober 1
1 + 0 = 1 1 = 1
1967
1 + 9 + 6 + 7 = 23 = 2 + 3 = 5
Slutresultat
1 + 1 + 5 = 7
Karaktärstal Sju:
Personer med karaktärstal sju är mycket aktiva och föränderliga personer och detta återspeglas också i kärlekslivet. Många kärleksaffärer är inte alls ovanligt och ofta gifter de sig mer än en gång i livet.
Karaktärsanalys för Peter
januari 4
1 = 1 4 = 4
1962
1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9
Slutresultat
1 + 4 + 9 = 14 = 1 + 4 = 5
Karaktärstal Fem:
Personer med karaktärstalet fem har ofta många romanser bakom sig som inte lett till till något mer. Femmor gifter sig dock i regel bara än gång.
Kompatibilitetsanalys för Helene och Peter
På pappret verkar det här vara en bra kombination. Femmans stabilitet och sjuans variation borde fungera bra tillsammans, men tyvärr är så inte fallet. Sjuan kan verka flirtig och har lätt för att komma i kontakt med andra personer. Detta är verkligen inte något som passar femman. Femman har ofta en sida som är mycket svartsjuk och denna är inte lätt att bli av med. Detta kan leda till många gräl och det som annars kunde vara en bra kombination förmörkas. Om detta skall fungera måste sjuan försöka att undvika situationer där svartsjuka kan uppstå, och femmor måste bearbeta dessa sidor hos sig själva.

Samstämmighet: 30%
Tryck här för att prova igen!
Läs också...
Kinesiskt-
horoskop


 

 

VAAA!!!????


Ska jag vara ombytlig!?!

Jag som inte bytt på 23 1/2 år! What!!??!!  Aktiv, ja okej det är jag väl, men gifta mej igen.... Hmmm, då blir det med samme man för bättre finns inte!

Och Peter då, han låter som om han är perfekt! Prrrfff!  Fast det är han ju!

Och vadå! Tryck här för att prova igen, ska jag byta namn då eller för det känns jobbigt  att behöva gå igenom en ny förlossning. Tror inte lilla mamma kan klämma ut mej igen, speciellt inte i denna storleken.

Jag får nog lägga ner astrologin och gå på magkänslan. Jag stannar i mitt äktenskap så det så!

Kyss!

pirr!

Nu är det handlat inför morrondagen och jag ska bara laga till det med...

Sen ska bänkarna hämtas, regnet öser ner, och vi ska vara ute i morgon! Skärpning vädret!

Jag och familjen får hjälpas åt och städa lite. Måste ha hyfsad ordning inne i alla fall juh!

Nosen rinner men jag känner mej bättre nu. Jag älskar KanYang!

Magen pirrar - är nog så där glad som jag kan bli inför roliga saker som ska hända.

Emil kommer hem en sväng i morgon eftersom lillasyster fyller på söndag. Åh vad jag längtar efter honom!

Och kalas är ju aldrig fel. Det ska bli kul att träffa alla! Farmor och farfar kommer, liksom Peters och mina syskon, mina föräldrar och ett par till. Det blir fullt hus! Fast inte hos oss denna gången, utan hos lillasyster själv. Idag skulle hon baka - lite skönt att slippa allt sånt fast jag gör det gärna om hon ber mej, men det har hon inte gjort!

Nu blir det till att laga kyckling i ugnen. Mums!

Tar min pirrande mage med ut i köket och sätter igång! TJOOO!

Kyss!

Attschooooooo!

jag har blivit förkyld, attschoooo och snörvel men jobbade ändå idag....

Hmm, det står ju att man ska vara hemma om man är förkyld. Men måste man inte ha feber också i så fall? Måste man va hemma för en sketen bonnförkyldning?
Alla är ju hysteriska över svininfluensan men vi får inte glömma att några av oss kommer drabbas av vanligt förkyldningsvirus som vi alltid gjort. Kanske tom få lite feber, men visst ska man vara försiktig. Det är jag och jag snöt mej och spritade händerna, nös i armvecket och tog ingen i hand under dagen. Hoppas ni slipper smittan :)

Ganska redig i alla fall då. Och träningsförbud så länge halsen värker.

Min fantastiska livskamrat har varit och fixat två påsar med halstabletter, en Vicks citron och en Vicks mentol. Då kan jag växla och hinner inte tröttna på smaken, smart tänkt det är bara det att jag har ju för tusan ingen smak när jag är förkyld... haha!

Clara och Hugo fixa middagen ikväll - Tacos! Det var säkert jättegott, det brukar det vara. Jag kände bara att det var varmt och mättande. Dom hade kunnat kryddat med curry istället för chili och jag hade inte känt skillnaden med det erkände jag inte utan sa att det smakade jättegott som vanligt och det gjorde det säkert...

Snart hägrar sängen och jag längtar!

Kyss!                                                       

Onsdag <3

Dagen började bra med en tur till stan med mamma. Vi fixade presenten till Mimmie som närmar sej sin 20 års dag med stormsteg. Roligt! På söndag blir det kalas!

Sen åkte jag en sväng till Grevagården och träffa folket där. Småtjöta en stund och sen var det dax för lunch här hemma. Tonfisk och keso blev det idag. Smaskens!

Ska röja lite sen. Vi får ju besök vid 16tiden så då är det kul om det är någotsånär iordning.

Träningsvärk idag men inte så farligt ändå.... vi får väl se i morgon... trodde nog att det skulle vara värre. Jag är kanske mer vältränad än jag tror...?

Har ont i halsen idag och bakom näsan, hoppas det ger med sig snart för jag vill INTE drabbas av sininfluensan, så det så!! Undra om jag ska vaccinera mej, hur gör du??

Kyss! 

Vilken helg! :)

Vi var och tävlade i Mölltorp med Mims och Fillan på lördagen. Det gick ok, underlaget var nytt och hur löst som helst. Så dom var duktiga!

Vi var hemma vid 14.30 och då snabbpackade vi och drog till Örsundsbro på kräftskiva. Där var det party vill jag lova! Vi hade hur trevligt som helst! Roligt med "nya" människor. Partyglada och trevliga!
Kom i säng strax efter 03 (!) och sov så gott fram till 10.00 på söndagen.

Vi åkte till Stockholm efter frukost när vi var klara. Hade en helt underbar eftermiddag vid slussen på en restaurangbåt, som visserligen gunga, men som serverade super god paj och hade ett schysst rosévin. Där satt vi och spana in folk tills det var dax att entra Birka Paradise - kryssningsfartyget som skulle ta oss till Åland.

Vi hade ett härligt dygn ombord med god mat, vin, och najs hytt :) Vi hade det helt underbart och jag är såååå nöjd!
Bilder finns på facebook :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=99915&id=828467286&l=20a8d02cd6

Idag har det varit jobb och som jag tidigare skrev - body pump!

Morgondagen hoppas jag blir fin, lika fin som idag 25 grader och SOL! Och i morgon är jag ledig!
Det blir Skövde en sväng och möta mamma, sen ska jag träffa Pia:)

Kyss!

Bodypump

Japp! Jag har gjort det! Jag har varit på ett pass Bodypump! Jodå, helt riktigt, JAG har varit på världens jobbigaste och SVETTIGASTE bodypump pass!

Och det var JÄTTEKUL! Längtar till nästa vecka. Då kör jag igen! Och om träningsvärken inte tar livet av mej i övermorgon så finns det ett pass på torsdag och ett på fredag. Kanske orkar ett till den här veckan?

Vi får väl se hur katig jag är om 48 timmar....

Men oj så skoj! Testa du också - rekommenderas!

Kyss!


RSS 2.0