Dancing queen

Jo så var det ÄNTLIGEN dax!


Danskursen startade! Sååå jäkla kul och sen var det ju toppen att få ha med sig mannen! Han kan ju takten i alla fall, nåt som bekymrade mej emellanåt. Och som borde ha bekymrat mannen med de ljusa skorna för han saknade takt överhuvudtaget! Hahaha! Kan klev PÅ mej!

Vi kan nu ett grundsteg i cha-cha och ett i modern vals. Detta lärde vi oss på 1 och 1/2 timme! Shit vad det tar tid att sätta stegen. Förstår idag ändå bättre Letś dance deltagarnas prestation! Shit alltså!

Men det var jättekul! Ska öva som ett troll så stegen sitter i ryggmärgen på söndag. Så Frank ser hur talangfulla vi är! Skulle önska att det var kurs ikväll igen. Vill lära mej mer! Öva, öva, öva! Emil skulle behöva komma hem och trimma oss, får se om Mimmie minns stegen kanske hon kan öva med mej!

Och Mimmie som var och tävlade i lördags. Hon var bara så bra sa mannen. Kul! Peterträning är bara bäst!!

Och Clara ska vi inte tala om - hon knep andraplatsen i LCń! IGEN!!! Hejja!

Jag är så stolt över Hugo som bowlde som en KUNG! Dom förlorade visserligen första men vann andra matchen. Bra start på hösten!

Nu ska jag bara vänta ut Emil tills han är stjärnadvokat och kan stifta in en lag där det är dödstraff för chefer som tvingar iväg sina medarbetare på konferenser med övernattningar!
Mannen är beordrad till Malmö på konferens med TVÅ övernattningar UTAN mej!!

JAG HATAR SOVA ENSAM! Kom och värm mej nån!

Nu väntar jag på Mimmie som ska komma hem och rida och sen åka och jobba! Idag tar hon skolpaus...

Kyss!    Me and my man.... eller kanske inte än då..... Ska banta lite till! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0