Vill tillbaks.....

Längtar tillbaks till Sälen!!!!! Vad det var härligt!!!

Vitt, rent och helt fantastiskt vackert. Varför bor vi här, ingen vinter att tala om. Vi har IS, IS,is, is i massor överallt. På gången , på gårdsplanen så hästarna ter sej som bambi på hal is (FARLIGT ju!)  och Peter han saltar och saltar.....  gruset har frusit med så det går inte använda.
Högklackade pjuck innebär benbrottsrisk, och risker är ju till för att utmana.... så visst lever jag ett spännande liv här oxå.

Nä tacka vet jag höga fjäll, snötäckta granar, liftar, röda väderbitna kinder, lipsylade läppar, mössa med tofsar, och flätor i håret. Ja Thomas, jag envisas fortfarande med "Heidi från Heidelberg"  frisyr, hahaaha..
Jag saknar att vakna till mobilens trudilutt som signalerade att nu kan du gå upp och fixa frukost till gänget för vi är på semester och ska ut i backarnas härligheter så snart mackan tagit sig i störtlopp nedför strupen för att sedan göra en slidestopp i magsäcken och pusta ut.

Nä när klockan ringer på måndagmorgon samma pigga trudilutt så är det för att tala om att ät nu frukost qvinna för du ska till jobbet snart. Och nej det duger inte att strutta iväg i långkalsingar och stor tröja, tänk på dina elever och kollegor för jösse namn, nä snyggare outfit krävs samt smink, och en dusch av nån god parfym gör det hela fulländat. Fast det är himla skoj på jobbet mä som tur är. Jag trivs som bara den!!! Härliga rara arbete!


En annan sak som är ett faktum med fjällen... Jag tycker att det är så härligt att få ONT, ont ont i hela kroppen, fast mest i fötterna av pjäxorna det klart, av "all" skidåkning ( min kropp kräver inte möe). Jag känner att jag är vid liv liksom.

Men inte här hemma....  Idag fick jag ta bilen i det gråa tåkiga vädret till gymmet för att skapa nytt ONT ont ont i hela kroppen ,fast nu inget ont i fossingarna, genom att köra kroppen genom alla de maskiner som finns där.
Ja det är tur man finner lösningar på problemet....


Näpp nu ersätter vi After Skin med 50-års fest i kväll coh det är inte fy fasen det heller!!!

Nu ska jag fixa till mej i duschen för att sen pilla i pappiljotterna i skallen. Har ju liksom vant mej vid curly hair nu när jag haft flätor ser du!!!

Kyss!

Påpälsad och vindbiten lyckliga jag med flätor!!

Lite SÄLEN bilder!!!




Mimmie ,Erik å Hugo i backen......



och sen behövde dom vila benen och fylla på med varm choklad och liten skvätt. xxx i....



Jag och tjejerna blev pigga och gav oss ut i.......



.....den fantastiska backen!!!!!!




efter blev det AFTER SKI!!!!!!!!!!!! YABBA DABBA DOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!



....Sen spelade vi spel också....... och hade det hur kul som helst.....


SICKEN SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhh va kul!

Kyss!

Love, love, love....

Nu ska jag snart hämta Darlingen i Ulricehamn. Längtar!!!!

Kolla in världens kärlekssång  http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA

Varför fanns inte denna sången när vi gifte oss?? Då skulle jag velat ha den, så underbar, men Peter får den av mej nu istället.....

Kyss!

X antal kilo......

Tadaa...

Idag ska jag fylla tvättmaskinen med tvätt, tvätt och åter tvätt....  Hur kul e de egentligen???
Varför finns det ingen beskrivning på vad familj innebär. En sån som man kan läsa innan man slår till Jag menar som när man ska köpa tv tex. Då läser man och kollar upp olika fakta. Varför finns det inget sånt när det gäller familj.


Jag tänkte som :

1 BARN innebär

X kg mat och dryck / vecka
X antal timmar förlorad sömn/ vecka
(när dom e små för att dom vaknar och ska käka, när dom e stora för man ska hämta dom när krogen stängt)
X antal kg kärlek
X antal kg osämja
X antal kg tvätt
(som är helt beroende av deras fritidsintresse - borde kunna lista X antal kg tvätt om dom spelar innebany, X antal om dom spelar schack och X antal kg om dom rider!  Borde absolut finnas listat!!)
X antal kg cash som dom kostar
X antal kg...... Ja listan kan göras lång......


Vi är ju ändå en faktasökande art som tar många beslut efter att noga tänkt igenon ALLA  för och nackdelar. När vi köper bil, byter jobb och investerar tid eller pengar i något.
 Men när det kommer till kärlek, då e vi plötsligt helt ointresserade av vad det kostar i tid, pengar eller engagemang. Ja nån sa att Kärleken är blind. Det är den och där kastar vi oss ut på okänt vatten utan att ha minsta intresse för fakta. Vi kör på och det är endast magkänslan som får styra och den är inte överhuvudtaget intresserad av konsekvenser.

Detta inträffar tydligen också när kärleken falnar och någon vill ge sig ut på egenhand. Helt utan eftertanke på vilka konsekvenser det ger. Har ingen egen erfarenhet men ser hur galet det går för somliga. Har inte gjort det, tänker inte göra´t....... Borde nog egentligen bara hålla käft...hmmmm.


Hur som helst hade det nu funnits en lista på vad varje barn hade kostat i X antal kg sömn, kärlek, pengar, mat osv. Så hade jag utan tvekan gärna dragit på mig allt. Barnen är vårt mest fantastiska underverk och jag skulle inte vilja vara utan något av det!! Nåja tvätten då förståss......

Och min man sen då, där snackar jag om underverk.... sicken otrolig skapelse och jag kan bara tacka G o H för dom inte läste några listor på X antal kg..... utan bara körde på och avlade detta underverk. Tack! svärmor och svärfar den bedriften kan igen ta ifrån er.


Nä ner till tvätthögarna och gör lite nytta Qvinna!


Kyss!


Vik kroppen dubbel och glöm inte att andas LÅNGSAMT och 3 dagar kvar...

Stå på skulderbladen alltså vik kroppen dubbel så tårna nuddar marken bakom huvudet och glöm inte... andas långsamt in...och ut... Håll i och ligg kvar... balans....

vinkla ut höger fot från kroppen... ta ett stort steg frammåt med höger och lägg tyngden på högerlårmuskel... för upp armarna över huvudet och stå stadigt...andas in..och ut.. i 3 minuter!!!  Armar och ben skakar efter 30 sekunder.


Ja det var bara två av övningarna på Yogapasset igår :)
Jag hade hört att yoga är såååååååååå avslappnande och skönt. MMMMmmmm. När man inte har träningsvärk sen tidigare kanske och när alla positioner sitter. Jag kan ju säja att det var en himla bra träning för alla mina muskler som var smått chockade efter att jag släpat med dom till gymmet och där dom har fått slita på ett sätt som dom är föga vana vid.


Jag kan erkänna att i vissa positioner vågade jag inte ens tänka på att andas för då hade jag vält, men i andra så stod/låg jag bättre och andades in...ut...LÅNGSAMT
Ja hur som helst, ytterligare bara en prövning på krigarens väg :)  Jag kommer säkert gå dit nästnästa onsdag igen för man kan ju inte ge upp utan måste försöka lära mej lite till innan.


Idag for Erik och mimmie till fjällen och på söndag sticker vi!!!!!  Yabba dabba dooooo!!!!! Det ska bli illkul!
Jag ska snart åka och simma sen ska jag hem och fortsätta på tvätthögen. Vill ju vara ren och fin i Sälen!


Idag har jag haft min Etiklektion med mina sköna elever!! Det är ju så mycket roligare när dom är på topp och idag överträffade dom förväntningarna. Härligt!!


Dåså då säjer jag bara

Kyss!


hejja roffe!!

Idag har Therese och jag varit och fikat på Lilla Blå. Kul och träffa henne. Det var alldeles för länge sedan, inte sen Mimmies bal. Vi hade massor att babbls om som vanligt. Nu när hon jobbar i stan så kan vi ses på lunchen och det får vi passa på att göra :)


Efter fikat så gick vi lite på stan. Var på hemtex och fyndade. Köpte dukar och salt pepparkar, äggkoppar. Sicka fynd!!
Tänk att det e så roligt när det e billigt ;) Sen var jag på jobbet och jobbade med etikkursen. Tyvärr hann jag inte klart och jag har med mej jobb hem, men nu är filmerna beställda och dvdń bokad, salarna klara och nu e ddet finplaneringen kvar. Ett par timmar alltså......


Efter jobbet åkte jag och simmade. Skönt att sträcka ut dom stela musklerna efter träningen igår. Peter ringde och sa kolla på tanten på Aftonbladet.se som är 72 år och som tränade 6 dagar i veckan på gym. Hon var helt grym!!!!
Jag inser att jag är totalt otränad men skönt att höra var att hon inte börja träna förrän hon var 46år. Det finns hopp!


Grattis Sverige som slår Spanien i handboll!! HURRA!!!!
Har kollat med ena ögat på matchen medans jag skriver.....

Nu hoppas vi på att Roffe får Järringspriset! Glöm inte rösta på Rolf-Göran om du inte gjort det. Hejja hejja!!!


Nu är det Idrottsgalan så jag säjer

Kyss!



6 dagar kvar till Sälen och jag hade sovmorgon idá

Idag har jag haft en skön dag. Sov länge eftersom jag hämta Mimmie och Erik i natt, efter dom varit på Terassen. Så jag somna sent, vid 03......Men klart jag hämtar dom, så kan ju dom hämta oss nån gång. Smartare än lägga hela lönen på taxi. Nästa gång jag är ute ska jag ta bussen. Den stannar ju precis utanför här hemma. Det är ju gööörbra!

 Tack mamsen för du fixa flyttningen av hållplatsen! puss puss


I eftermiddags åkte jag och prövade kortet på gymmet igen. Skam den som ger sej... och ida funkade den!!! Hurra!
Jag var på gymmet i nästan två timmar och slet med maskinerna. Det var himla kul faktiskt, får se hur kul det är i morgon när jag har träningsvärk.

Imorgon ska jag först luncha med Therese på Lilla Blå och sen ska jag jobba ett par timmar. Får passa på nu i morgon och lägga planen för Etikkursen som jag ska starta på torsdag.
Nästa måndag när vi är i Sälen så startar Stresshanteringskursen och håller på 6 ggr. måndagar framöver. Det ska nog bli bra.

Efter jobbet drar jag nog direkt till T-holm och simmar. Mimmie simmar redan på morgonen men jag kan ju inte då så jag får tat på kvällen. De går det med :)

Kyss!

Igår var vi på after work på Harryś och idag gick vi till kyrkan......

Igår var vi ute en helkväll med Pia och Anders. Mimmie skjutsa in oss till stan och vi startade kvällen på Plazas after work.
Åt lite taco buffé och ett glas vitt. Det var så jäkla kallt där så vi fortsatte till Harryś. Där var det fullt med folk, varmt och skönt och dom hade goda Rosa pantern drinkar ;)

Vi som bara skulle vara ute en stund blev kvar länge.......för länge.....
Vi hade i alla fall en trevlig kväll och jag är nöjd. Vi planerade vår Sottlandsresa och talade om allt och inget. Jag och Pia klagade på en otroligt full och odräglig herre som satte sig vid vårt bord så han blev utslängd och fick inte komma in mer. Himla bra vakter på Harryś!!

När vi sent om sider och många om och men kom oss för att åka hem fick vi gå upp till taxi utanför gamla Intersport. Vi fick åka en trång Volvo hem, usch!
 Dock hade vi en tålmodig och snäll chaufför som först åkte till Statoil i Ryd för Anders ville absolut ha snus och sen skulle han handla mat. Därefter kunde vi påbörja resan hem, äntligen på väg åt rätt håll!!!

Jo den taxiresan tog en stund och vi åkte några mil extra, jag vet.......



Idag är mannen rätt slö (sover just nu i soffan) och jag sitter och är nostalgisk. Vi har varit i Skövdes stadskyrka och sett Sjuksköterskeprogrammets examination. Åh vad alla varit duktiga och vad dom har investerat i sej själva. Jag minns hur stolt och glad jag var när jag tog min sjuksköterskeexamen för 13 !!!!!!!! år sedan.

shit, vart tar tiden vägen???

Jo i alla fall så var det jättekul att få gratulera Nella till sin examen och jag hoppas att hon snart ska hitta ett jobb som passar henne. Jag köpte en nurse watch till henne som jag hoppas hon blir glad för. Har hon nu fått sin brosch idag så måste en riktig syrra ha en systerklocka. Hoppas hon inte fått det av någon annan, eller så får hon ha flera.
Som vanligt var släkten Dahlström trevliga så vi hade en nice stund där i kyrkan även om jag inte gillar stora folksamlingar och när det är trångt ;) men det gick ok.

Jag och Peter diskuterade varför jag inte firade min lärarexamen. Knäppt egentligen!! Jag hade inte bjudit in någon till den examen, utan jag satt där själv - utan man och släkt, och sen när det var slut så följde jag inte med ut och åt och firade utan tog bilen hem. Käka korv och mos !!! på vägen hem i bilen och på kvällen åkte jag på träning med hästarna.

Snacka om att inte unna sig själv att säja FY FASEN VAD JAG ÄR BRA!! Det var egentligen en större bedrift att klara av den utbildningen jämfört med sjuksköterskeutb. När jag läste till syrra var Mimmie 11 månader när jag började och Emil 3 år men skillnaden var att jag läste på heltid 100% men jobbade inte något utom på sommaren. Dessutom så läste jag i Skövde.

När jag pluggade till gymnasielärare så läste jag heltid 100%, jobbade 50% och hade dubblat barnaskaran till fyra samt plugga på universitetet i Göteborg så det tog en stund och pendla. Nu vill jag säja att barnen har aldrig varit någon belastning då jag läst, snarare är dom alltid en tillgång!!!!!!

Men hur kunde jag missunna mej att fira detta?? Hade jag inte varit värd en liten uppvaktning? Men se det unnade jag mej inte. Fast jag fick ju blommor av mannen och barnen, (det stod på bordet när jag kom hem. Love you for ever! ) innan vi for på träning med ungar och hästar.

Snacka om att va rätt ding i kolan elle.........

Kyss!

Varför e det så krånligt med koder??

Igår var jag och skulle gymma, då kom jag inte in i lokalen, fel lösenord!! ja så gick den träningen upp i rök. Jag kom upp rätt bra i puls av ilskan så lite fart fick hjärtat ändå.

Här omsistens när jag skulle tanka, gick inte fel kod..... det är bara inte sant! Min bil går på bensin inte min ilska, tyvärr, så då fick jag ta bankkortet. Tyvärr funkar inte bankkortet på gymmet.

Nu skulle jag verifiera min blogg.... tyvärr fel kod. Men va tusan e världen emot mej på nåt sätt eller??? Vad är problemet?!!! Klart jag kan mitt lösenord, använde ju alltid samma och därför kan jag det. Värre är med alla koder i siffror som jag inte får välja själv. Det är svårare. Nä det var bättre förr när man fick välja sin sifferkod själv, nån gång på 90-talet men det är en svunnen tid. Nu får man bara nån och föväntas kunna memorera den utan problem. Jag har uppenbarligen problem.

På Falköping kommun sa dom att jag fick välja kod nu på mitt passer-kort. Det kortet används både på jobbet och på gymmet. Dom har väl tröttnat på att jag ringer stup i ett och hojtar om att nu kommer jag inte in igen. Varken i salen där jag ska ha undervisning eller på kommungymmet, så nu ska det ordna sig ;) Tack för det!!

Sitter här och väntar på Emil och Mimmie som är på stan och köper mössa till Erik... Katten på råttan och råttan på.... Han behövde nåt att värma öronen med när de ska susa ner för pisterna i Sälen. Det kan jag förstå. Jag ska själv börja rota fram mina termokläder och mössa och börja förbereda mej inför semestern.

På tal om semester....
I förrgår bokade vi en resa till Skottland! Åker 3/3 och stannar två nätter. Vi ska åka med Pia och Anders. Det ska bli så kul!!! Jag har aldrig varit i Skottland och det ska bli spännande. P och A är det alltid fart i och vi har aldrig tråkigt. Värst är väl flygresan men det finns ju alkohol och döva ångesten i. Om jag aldrig vill flyga innebär det en väldig begränsning i urvalet av semesterorter. Då får vi nöja oss med Sälen och sånt, nu är inte Sälen fy skam men jag skulle vilja komma iväg lite längre ibland. Nu var det billigt att flyga till Skottland . 110 kr per skalle, galet billigt!
 Kommer enkelresa till Mariestad för samma summa. Bo på hotell i M-stad känns inte lika lockande. Så jag tar flygångesten och far iväg med bästa vännerna istället

Nä nu hoppas jag dom är påväg hem med mössan för vi ska inväg till Tidaholm och simma. Skönt att dom inte har kod för det i alla fall för då skulle det väl skita sig direkt................

Ikväll blir det after work ( jag tar det som after swim...) på Harryś med våra goda vänner A o P! Roligt för det har vi inte gjort sen i våras. Då  tror jag Micke var med till och med. Tar en drink för dej med vännen :)
 

Kyss!


shopping och simhud mellan tårna :))

Dagen inleddes med shoppingtur till Skövde, Pia ringde på vägen in och var också sugen på nya kläder. Vi kolla in Kapp Ahl som hade halva halva reapriset och där inhandlades mysiga varma sockar till Sälenresan, lösögonfransar med glitter (de e fina grejer) och en mjuk och fin kjol som jag ska ha till jobbet i morron. Mimsan kom också och shoppa lite med oss.
Pia hade en himla snygg tröja så vi begav oss till Cubus och shoppa lite där med.

Mimmie var och köpte nya skidglasögon, nu är det bara en vecka kvar tills dom sticker iväg till Sälen. åhhhh......jag längtar!!!! 11 dagar kvar för oss innan vi åker!
 
Mimsan och Clara har hoppat sina hästar i eftermiddag. Dom hoppade så himla bra och det är så kul när dom rider ihop. Jag stod i köket och såg på och mitt hjärta bara pöste av kärlek. Vilka fina barn vi har! Vi är lyckligt lottade!
Emil var hos Svea idag och han hade också ridit. Åh va kul att han har kommit upp igen på hästryggen igen och enl p hade dom hoppat och axeln hade varit ok :) Gläder mej!! Och H ska bowla i morgon igen!

Ikväll har jag varit och simmat i T-holm. Mycket folk först, men senare lättade det. Alltid trevligt att vara där och jag och M hade det riktigt mysigt. Ett gott skratt förlänger livet!!! Hennes telefon blev ju stulen på badet förra torsdagen men idag kom hennes nya ericsson telefon så hon var riktigt glad :) Den förra var ju riktigt sliten och gammal så jag fattar inte vad det var för puckad tjej som snodde den ??... Jaja det finns folk till allt....


Nej nu ska jag ladda om för att jobba i morgon. Än så länge går det bra men jag måste vårda egentiden varje dag för jag har kännt att så fort jag slarvar eller det blir för mycket så faller jag tillbaka till mitt gamla jag och det får bara inte hända! Jobbar hårt på detta varje dag och det är nog bara att acceptera att så är det, och så anpassa livet därefter.

Kyss!

Julen är utdansad!!! Och M är blondin igen!

Halloj!

Idag har vi städat ut julen.

Stakar, tomtar och julkrubban, ängeln m.m är nu i salen och väntar på nedpackning. Lådorna finns på vinden och jag väntar på att dom ska ta sig hit ned :) så jag kan packa i dom.

Jag tycker det är så kul att sätta upp alla julsaker och barnen e uppspelta och hjälper till. Eller hjälper till är fel ord, dom styr med järnhand. Varje tomte har sin egna bestämda plats. Brukar den stå på spishyllan så ska den göra det för alltid. Annars blir det fel - julen havererar och jultomten glömmer av oss!! Ve den som ställer fel!
Jag har i princip lagt ner. Minnet är för dåligt och jag ställer fel... eller jag njuter egentligen av att se dom andra ställa fram på rätt plats därför låter jag dom göra det dom är bäst på och jag ställer fram bara det jag är bergsäker på.

Men idag skulle det alltså ner...

Jag började ensam men sen kom M och hjälpte mej (Tack!). Nu när det ska ner är barnen inte alls lika uppspelta och hjälpsamma. Dom lyste med sin frånvaro, C var och simmade och H var och bowlade. P hann och dammsuga lite men passa på att handla lite ljus och annat som behövdes nu när stakarna inte lyser upp längre när han ändå skjutsa H.
Fint blev det i alla fall och nu är det västa gjort.

Mitt i allt stöket fick M för sig att vi skulle bleka hennes hår igen (slingor). Pest, pest, pest........
Jag avskyr det för jag blir så nervös att det inte ska bli bra. Jag satte igång och det gick ok att få i det.
Nu blev det bra - tack, tack, tack - men precis efter var både hon och jag övertygade om att vi skulle få hälla i en toning och skapa en brunett istället ;) Dock tror jag att hon gör sig bäst som blondin.

I morgon ska min kompis T ringa mej när hon hinner, mellan barn och hushållssysslor, och det ska bli så kul att prata med henne. Hoppas vi ska kunna ta en fika ihop snart - längtar* !

Och orkar jag så blir det en sväng i bassängen med om träningsvärken har gett med sig. Nästa onsdag ska jag försöka komma med på Yogapasset. spännande!

Kyss!

Premiär och ett fång med fantastiska röda rosor

Ja idag var det premiär!!

Nu har jag invigt mina nya röda träningsskor av märket Puma. Dom är jag supernöjd med och de var oslagbart det snyggaste på min kropp när jag svassade in på gymmet för att få träffa Ulrika som skulle inviga mej i maskinernas hemligheter.

När jag klev in innanför dörren och hörde hur det småstönade runt hörnet blev jag först lite nervös och tyckte det var skönt att Ulrika var med annars kanske jag aldrig skulle vågat vara kvar. Men jag upptäckt snart tre svettiga karlar som slet så svetten stänkte och ogenerat stönade.

Sen upptäckte dom mej....... och i deras svettiga rödmosiga ansikten sprack läpparna upp i ett leende och sa Hej!
Där släppte det!!! Nervositeten flög sin kos och jag tänkte att kan man vara så pass fit som dom faktiskt var och tog detta på så stort allvar som dom gjorde - dom både svettades och stönade högt ju!!! - och ändå hade tid att se glada ut för att jag kom , det var då jag insåg att kanske skulle jag kunna passa in här i mina fina nya röda puma skor :)

Jag kan ju säja att crossover maskinen, den man går /springer med benen och armarna följer me av sig själva var ju himla kul att stifta bekantskap med. Där fanns allt på den, så som kaloriförbränningsräknare, puls, motstånd ja och så en massa andra lampor som blinkade som jag aldrig hann och fatta varför.
Sedan kastade jag mej över gåbandet - ok - kul men inte som den andra....

Ja sen var det bara att börja jobba muskelgrupp för muskelgrupp sa Ulrika för efter de två tidigare maskinerna var jag uppvärmd. ( jaha. ) Jag fick instruktioner på varje maskin. Först visade U hur den funka och hur man ställde in den så att den passa perfekt, sen körde jag.

Jodå nu har bröst, axlar, ben, armar, mage och säkert en och annan okänd muskel fått sej en duvning. När jag gick hem därifrån kändes det i kroppen som när man haft en kraftig maginfluensa - alldeles matt men så lycklig att nu var det över.

Kul var det i alla fall och jag ska återvända till gymmet av flera anledningar:

  • folk ler och säjer Hej när jag kommer
  • det var kul att köra maskinerna
  • det verkar vara nyttigt för kroppen
  • man kan stöna HÖGT utan att hela tiden tänka "tyst tänk om barnen hör"
  • och jag är så glad att jag slapp spy i 3 hela dagar för att känna mej så matt som jag gjorde efter


Och sen tog jag min lilla pärla ( det är min fina lilla bil) och åkte utmattad hem till maken och barnen. Så mysigt att komma hem och få stora, största bamsekramen av någon man älskar och som viskar i ens öra att jag är det bästa, vackraste som finns. Sedan pricken över i.....

Han, min underbare, han hade varit i blomsteraffären och köpt långa vackra röda väldoftande ROSOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja jag vet!! Jag är lyckligt lottad som har honom denne härlige man. Och för att nu göra dej riktigt, riktigt avundsjuk så kan du få tråna på mina rosor här nedan......... Kyss!


....lite schleten.....

Nu är jag lite seg, sjöng som Agnetha i Abba tills klockan nästan var 02.30 i morse. Halsen känns lite rosslig och ansträngd men de e det värt. Jag tycker att singstar är aproligt!! Dock blev jag något förvånad över Eś tävlingsinstinkt. Han blev ju riktigt ledsen när han förlorade då vi tävlade. Men gav som tur var aldrig upp - han e en sann G! Till sist fick vi låta E och CL vinna annars skulle han aldrig slutat, eller var dom bättre till slut? Nja jag lät dom vinna för jag skulle aldrig erkänna ett nederlag, eller...... :)

De här med en tävlinginstinkt som e så stark att de nästan går över lik. Vem av oss föräldrar har nedärvt detta? Måste nog erkänna att jag är nog mycket mer taggad vid tävlingar än P. Kan ju minnas för några år sen när vi spelade brännboll på midsommar , vuxna mot barn, då var det på liv och död. Oftast vann vi, inte för att vi var mer tränade eller slog längre, utan för att vi vägrade att förlora helt enkelt och att vi var tillräckligt många "vägra förlora" själar i vuxenlaget.
Är det bra med denna instinkt då?? Ja ibland men som vi läste nånstans jag och mannen:

TA HÄNSYN, DU ÄR EN DEL AV ANDRA MÄNNISKORS UPPLEVELSER

Detta fösöker jag tänka på och försöka ha så roligt / tråkigt / tjurit som går utan att förstöra någon annans dag. Brukar ständigt påminna fröken M om detta med som verkligen kan bli tokig när nån inte gör sitt bästa även om de bara gäller ett sällskapsspel.

Spelade ett annat kulit spel i fredags med Moch hennes ED. Nya lika par leka bäst hette det och gick ut på att man skulle gissa vad ens partner blev gladast för, retade sig mest på, irritationmoment, handen på hjärtat = svara ärligt.
Det var kul men svårt. Jag skulle rangordna Pś upplevelse av olika påståenden. Fasen att det var så svårt....
Jag inbillade mej att 23 år tillsammans skulle göra att man känner varann så pass väl, men icke sa nicke.

M och ED ledde till och med ett tag men va tusan - till sist visade vi vart skåpet skulle stå och vi vann.
Förståligt nog hade de svårt att rangordna vissa saker eftersom dom inte bor ihop som sambo utan bor ihop som hembo (bor hemma me sambo). Men dom förvånade mej ändå, va duktiga dom var på att pricka varandras känslor. För det är en konst - att kunna veta vad ens älskling uppskattar eller irriterar sej på, Bra jobbat ! Det bådar gott!!!

J ag blir just vansinnit irriterad på att typsnittet ändrar sej och jag fattar i varför (!!!!!) och P kan inte hjälpa mej för han lagar mat. Jag säjer som jag sagt många gånger, jag tycker synd om alla tjejer som inte har de så bar som jag.
Mi n man han kan ALLT, nåja det mesta i alla fall <3

Nu e det strax dags att äta så jag skickar en

Kyss!!



Invigning i T-holm och Agneta - släng dej i väggen

Japp, så var baddräkten invigd. På förmiddagen var jag i T-holm och simmade mina längder. Simmade samma sträcka 5 minuter snabbare. Varför???

1. Vi kan anta att baddräkten formade kroppen och jag gled snabbare i vattnet. Jag har sett hur Therese (Ahlshammar) ser ut i sin baddräkt. Då kan vi snacka dräkt. Helkropps..... Jag dissade den modellen då jag tycker den e svår att bära på stranden, lite brun vill jag bli trots allt ;) Min modell är mer lättburen och snyggare tycker jag.

2. Det gick snabbare när jag kunde koncentrera mej 100% på att simma och 0% på att dra upp bikinibrallan hela tiden

3. Idag var jag i form helt enkelt

Tänker inte lägga ner tid på att analysera detta vidare men dock kan jag hoppas på att jag närmar mej en formtopp!

Nu dök sonen och CL upp så nu ska vi sjunga ABBA singstar som vi fick av CL i julklapp! Sicken julklapp! Jag som ÄLSKAR sing star! Jag säjer bara HERE I COME - jag är helt brutalt galet tokkär i att sjunga som Agneta, Hon sjunger så vackert och jag sjunger så gärna, fast mindre bra bara.......



Kyss!



Jag liknar barbamamma på pricken.....

Nu e baddräkten inhandlad, benen fixade och nu e jag redo för att åka till T-holm i morgon och simma!!!Svart baddräkt är nu inhandlad (och jag liknar barbamamma, på riktigt) benen är fixade och jag ser fram mot att åka till metropolen T-holm i morgonbitti och utsätta mina medmänniskor för barbamamma-chock!

Underbart! Jag ska simma och simma i lugn och ro utan att bikinibrallan åker ned och jag måste vara med för att dra i dom hela tiden.

Jag ska slå på stort och köpa årskort! Då måste jag åka dit om och om igen och chocka dom.  Simma som en fisk och sen en stund i bastun med hårinpackning i håret och en näve nötter att knapra på. Det e då jag ska lösa världsproblemen, finanskrisen eller bara min alldeles egna lilla kris ;)

Kyss!

Nytt år, nya vanor och ny blogg ;)

Hej!

Jag får börja med att tacka M för hon fick hjälpa mej att upprätta denna sen jag helt hade klantat till det på egen hand.

Tänkte kort och gott bara ha denna som en skriva av sej grej. Dvs att jag tänker berätta att om en liten stund ska det inhandlas en ny baddräkt som jag ska använda när jag ska simma i T-holm förnäma simhall.

Som det varit tidigare har jag simmat i min bikini och det var intressant. Jag simmade två simtag och sen fick jag dra upp bikinibyxan, simmade två... ja så höll det på. Ganska tråkigt när jag simmar drygt 1000 m och det blir några simtag dessutom gick överdelen upp i ryggen sist så då höll bobsen på att trilla ut. Då fick det vara nog!

Jag har hittat en baddräkt som både går att simma i och som man kan ha på standen till sommaren. Barbamagen vill inte blottas för mycket så jag tror även hon kan bli nöjd :)


Sen har jag en fundering.....

När man går ned i vikt så minskar måtten runt om kroppen. Dvs att även vaderna blir mindre, får mindre yta så att säja.  Hårsäckarna på benen minskar ju INTE så dom kommer bara att packas ihop tätare på underbenen. Då skulle det innebära att benen blir tätt, tätt håriga. Fördelen är att det blir mindre yta att raka/vaxa (aj) men lika mycket hår. Jag kommer se hårigare ut om jag inte sköter detta perfekt, men som tur e så är jag ju ganska ordentlig av mej så jag ska nog inte fundera på detta mer. Allt appropå baddräkt....


Är det någon som löst gåtan om hur man blir av med oönskad hårväxt for ever - skriv en rad efter du mottagit nobelpriset så är jag dej evigt tacksam!


Kyss!

RSS 2.0