Hugo fyller år !! <3 <3 <3

VÄRLDENS BÄSTA HUGO FYLLER 12 ÅR!!!!  GRATTIS!!!!

På middagen kom mormor och morfar Willis, morfar och mormor Gun-Britt. Kusinerna Alva, Lova och Tilda och moster Johanna. Vi fikade gott på kakor som Clara bakat och Mimsans muffins och bullar. Lite cheescake till avslutning... Mums!

Missade att fota bara...

Senare dök Mimmie och Emil upp efter varit och tävlat i Vaggeryd.  Vi hade förberett lite grillat för kvällen.
Mannen stod för grillningen!

Han fixade goda starka korvar och fläskfilé.  Grillade så det rök över hela Borgunda =)



Vi hade städat och öppnat upp salen så vi satt där och åt. Mysigt och hemtrevligt.



Ljusen var tända och vi dukade upp med såser och hemgjorda potatisklyftor, sallad på pärltomater och fetaost till korven och köttet...




Varsågod, kött Emil.....



Vi hade så kul och efter maten flyttade vi in i vardagsrummet så Hugo och Emil  och Erik kunde testa hans nya PS-3 spel som han fick av Emil och C-L. Starwars...... Han tyckte det var döööcoolt! Idag har han fått kläder och en telefon, pengar och film. Blev glad över alla sina grejer. Filmen kan han visa när han har killkväll... Skitbra!



Storebror och Lillebror <3

Trevlig dag som började i kaos och avslutades i mys!

Kyss!

Cup i Fröjered...

Sussi och Carina!

Oh, sicken afton....
Vi hade himla skoj i går. Jag och Sussi möttes vid 15 tiden och kolla lite affärer. Jag var och handla lite nylonfötter till mina pumps. På HM hittade jag riktigt snygga skor...igen....men kunde hejda mej. Jag ska suga på dom till nästa vecka - lön! Sen får jag väl rannsaka mej själv om det behövs, brukar alltid behövas, men det är ju det här med topparna. De behövs med! Efter shopping rundan gled vi ner på Harrys och sippa vin tills Carinorna kom. Trevligt!

Vi åt buffen och snacka fram till tio sen kom sonen och hämta oss. Ja det vill säja mannen och mej... Mannen ville naturligtvis inte heller han sitta hemma så han ragga upp en kompis som fick vara ute till 19.30 sen skulle han vara hemma!?! Då dök han upp och gjorde oss andra sällskap. Fyra tjejer och mannen.... Träffade lite annat folk ute också. Himla skoj som vanligt!

  Stenstorps IF mot Ekedalens SK =)

Idag inleddes dagen med Fotbollscup i Fröjered. Skön avkoppling i det härligt soliga vårvädret! dessutom spelade grabbarna SÅ bra. Första matchen mot Ekedalen slog dom Ekedalen med 6-2. Hmmm.... Hoppsan!
Nästa match oavgjord tack vara ett självmål som en lagkompis fick in, sånt som händer. Sista matchen vann dom!!
Dom har blivit så samspelade och duktiga, men nu måste lillebror växa till sej. Han är snart mindre än alla dom som är ett år yngre. Det kommer väl.

Tack för en bra match!

Svettig Hugo men så nöjd!

Ikväll ska vi till P o A och grilla, Mums - Gott! A fyller 50 år imorgon så vi har köpt en bukett med blommor.

Och i morgon fyller HUGO 12 år!!!!  Vi sjunger GRATTIS för honom!!!

Kyss!

Harrys..........



I kväll blir det After work med gamla tjejgänget. Nåja inte alla men 3 av dom gamla... Tyvärr är det ju mycket som ska klaffa för att alla ska kunna men vi blir halva styrkan i alla fall. Det ska bli skojigt!

Nu ska jag bara komma på vad jag ska ta på mej och hinna städa av huset med. Bäst att sätta fart!

Kyss!

Sy...



Idag har jag sytt klart Mims och Eriks gästrumsgardiner!!! Skönt att de är klara =o)

Jag hoppas dom blir fina när dom kommer upp på gardinstången. Jag har en hel del tyg kvar och ska sy kuddar till bäddsoffan så dom matchar gardinerna. Sen är det klart.

Jag passade på att sy in mina svarta piratbyxor när jag ändå hade i den svarta tråden i. Dom blev väl sådär... Tvättar dom nu så får jag se om jag kommer att använda dom sen. Hur som helst kunde jag inte använda dom innan så jag hade inget att förlora tyckte jag. Ska ge mej i kast med några kjolar sen också men just nu måste ryggen få vila. Jösses vad den värker!!!

Jag har ju tillfälligt bytt säng med mannen men nu får jag byta tillbaks. Visserligen har jag inget ont i axlar och höfter, knä längre men ryggen och nacken....   AJ; aj, aj!!!
Dom gör destå mer ont. Vi ska ta ett tag uppe i högra delen av övervåningen, dvs Emil och Mimmies rum och städa av ordentligt. Nu är ju flyttkartongerna väck men hon har en del smågrejer kvar som ska packas. Mims får ta tag i det i morgon så kan jag städa på fredag. Hon använde ju Emils rum för förvara sina packade lådor så hon har en del kvar i hans rum också. När det är städat  ska vi provbo i Emils krypin ett tag. Funkar det som sovrum så ska vi tapersera och göra iordning det som vårt sovrum. Sängen där är i alla fall rätt ok.
 
Känns inte som någon större risk att han kommer tillbaks och vill bo i sitt rum igen. Fast han har också en del plock kvar.
Det sitter lite rosetter och tavlor kvar som är hans. Får väl ta ner dom för arkivering....
Att det ska vara så svårt för dom att få ner sina grejer?? Är det för att även dom tycker att det är smärtsamt att klippa navelsträngen??

Vill bara se att Mimsan trivs i Tidaholm först, för att sova intill henne permanent är ju inte kul. Alldeles för lyhört och jag vaknar när hon vänder sej i sin säng. Inte kul alls, då kan vi bo kvar nere i så fall.

När jag en gång i tiden flytta hemifrån fick jag röja allt på en gång sen var mitt rum upptaget. Kan inte minnas att det var nåt speciellt med det. Däremot beundrar jag mammas mod att tro på att det skulle funka. Att flytta alltså. 18 år, arbetslös som flyttade in till en 6 år äldre kille i hans lägenhet. Vi hade dessuton varit tillsammans hela 1 1/2 MÅNAD!!!
Nu så här 24 år senare vet vi ju alla hur det gick - utmärkt !!!

Nu flyttade ju Emil och C-L ihop efter 8 veckor och det verkar ju funkat otroligt bra. Har aldrig hört nåt annat. Mims och Erik har ju snart varit tillsammans i 1 1/2 ÅR och varit hembo från start så det måste vara lättare för dom nu på ett sätt att ha sitt eget. Slippa kompromissa och "vart sover vi i natt??"

Dessutom kommer ju M hem varje dag till hästen. Hon var hemma idag på fm innan jobbet och hoppat lite samt trimmat. Fillan har fått sår i ena mungipan och Emil skulle hjälpa M och sätta silikon tejp på bettet för att få dom att läka. Bettet blir ju lite mjukare för henne då. Passade på att få Coppers bett lindade samtidigt.

Nu ska jag åka in til ÖB en sväng. Ska bara käka lite först....

Kyss!

På stan med älste sonen...




Vi var på Maxi och skulle köpa nya nålar till symaskinen. Och lite sytråd, turkos. Givetvis var vi tvugna att gå igenom Elins Esplanad för att komma till affären. På vägen kollade vi in  MQ, Cubus, HM, Cassel och Skoaffären..... Vi var tvugna att kolla in utbudet det klart! Speciellt skoaffären....

Där var det kört! Jag ÄLSKAR skor!!!!!!!!!!!! 

Och givetvis så hittade jag dessa underbara skor som passade perfekt. Svarta i siden, med rosett bak och skyhöga silverblanka stilettklackar!
Först så hittade jag inte min storlek, 39, utan provade 40 - alldeles för stora, 38 klämde och det fanns inga 39or  framme. Men jag frågade och hon hade ett par kvar på lagret =) Satt som gjutna, gjorda för mej, och alldeles underbara. <3

När jag trippat omkring lite och försökte nå mannen för att höra om vi inte skulle utöka skoparen i min garderob så ropade expediten - Ska du ha dom 39orna annars vill denna kunden köpa dom??!!!

Emil vände sig om 360 grader och säjer bara  - Vi ska ha dom!

Yes!!!! Nu är dom mina, pilutta henne! Och som Emil sa, man blir ju triggad när någon annan står och trånar efter samma vara och det finns bara ett par, sittande på mina fötter. Jag har första tjing!!

Vi klippte till och nu kommer jag vara snyggast på fötterna på tjejträffen på fredag =) ME LIKE!

Jag tror minsta lillasyrran likes too..... eller?

Ja, jag vet att jag borde köpt någon topp istället för det var ju det jag behövde, men när man hittar skor som dessa då glömde jag bort toppköpet totalt. Dessutom hade jag inte ekonomi att shoppa alls egentligen!

Nu är nästa fråga, Vad ska jag ha till dessa underverk på fredag?.......

Efter ha köpt skorna och nål, tråd åkte vi till Gengåvan där sonen hittade en porfölj. Perfekt för hans kommande arbete, som advokat, och en lagbok. Nu kan han börja samla på lagböker till biblioteket i hans kommande herrgård och portföljer så han kan matcha sina skor för dagen. Det är inte bara jag som är snobb på att matcha  =)

Sen fick det vara slutshoppat och jag körde hem sonen till sin lägenhet och jag skyndade mej hem för att leverera lillebror på fotbollsträningen.

I natt sover jag gott!

Kyss!



Hur är det möjligt?



Hur är det möjligt att jag inte hittar NÅGONTING ALLS att ta på mej......??????!!!!!!!

Har visserligen givit bort en stor kasse kläder till en större människa i helgen så visst blev det bättre plats i garderoben, men ändå. Jag har ett par jeans och ett par svarta långbyxor.

Har ju i och för sej handlat på mej en hel del klänningar, 6 st, närmare bestämt samt också sytt in 3 kjolar. Men t-shirts och tröjor råder jag brist på. Är inte så snyggt  med kjol och bh - inte heller överdrivet varmt.

Skulle letat på Ullared efter t-shirtar men det fanns "bara" snobben tryck eller stora blommiga tant t-shirts. Köpte i och för sej 3 hoodtröjor som jag bara ÄLSKAR. Varma och sköna! Men vill ju ha nåt  att bära under dom också, speciellt om det skulle råka bli så varmt att jag tar av mej.

Ska åka in till stan senare och köpa ny nål till min symaskin sen ska jag sy in lite kläder och se om de blir så pass ok att jag kan använda dom. Har nu minskat midjemåttet med 30 cm så det är en del att knyppla bort.... Angenämt problem!

Sen ska jag ge mej i kast med att sy Mims och Eriks gardiner till gästrummet också.....

Så, Kyss då!

Vår bad <3

Mimsan kom hem här på morgonen och vi har ängnat Fissi 1 1/2 timmes vår tvätt. Hom har blivit borstad nogsamt och där efter schamponerad med skönt luddrande shampoo. Hon fick tom shimmelschampo ingnott i svansen och på det vita på benen - så nu är hon glänsande, vacker, och REN! Hon tyckte det var riktigt mysigt att bli ompysslad och fick godis eftersom hon är så hygglig att hålla på med.

Nu ska jag bara ringa Nygården och höra när vi kan komma och kolla henne. För er oinvigda i betäckningsvärlden, hästen funkar som övriga däggdjur och man ska då inseminera vid ägglossning (brunst). Dessvärre är Fissi lite hemlig när det gäller sådana privata angelägenheter så jag har svårt att se om och när hon brunstar. Dock misstänker jag att hon är igång efter vintern då jag såg att hon är lite kladdig i svansen.

Himla spännande ska det bli i alla fall =)






Nybadad Ficishella som käkar lite hösilage efter badet.....

Kyss!

Redan söndag??

Fredagen gick åt till våra nationella ponnytävlingar. Jag var sjukvårdsansvarig och mannen tävlingsledare. Clara har suttit i domartornet och tagit tiden. Jobb, jobb, jobb.... Kul i fredags men idag - NOT!

Igår städade jag huset och det blev så himla rent och fint. Tvättade några maskiner tvätt och hängde ut för första gången i år.Efter det var vi på födelsedagskalas. Lillasyster Emma fyllde 24 år , nästa år är det jämt gumman då kan vi ha riktigt party!   
    


Nu stundar ny vecka, bara att spotta i näven...

Kyss!

Work just work...

Idag har jag jobbat. Det var kuligt men mycket att göra. Blir lite rörigt med en studerande i kursen och flera olika kurser, det vore bättre med flera studerande i en kurs.....

Nu drar Ponnytävlingarna på Grevagården igång igen då, puh. Mannen är tävlingsledare så honom får jag väl skrapa ihop på söndag kväll och ta med hem. Men lite kul är det också givetvis annars skulle vi ju inte hålla på som vi gör.
Sen förhoppningsvis så kommer vi träffa många trevliga människor, och förhoppningsvis kommer dom vara nöjda... Man vet ju aldrig med ponny föräldrar, dom kan ju vara förjävliga rent ut sagt också ibland.

Innan vi ska bygga banan i kväll så ska Hugo på bowlingen, engelskaläxan avklaras och en maskin tvätt hängas. Men jag hinner, jag är ju snabb... och effektiv som alla kvinnor.

Kyss!

                                            

skojsigt värre...

Hej!

Gårdagen var himla kul med kalkon middag med ungarna och svärson och svärdotter. Givetvis blev kalkonen toppen, som alltid! =) Sen körde vi boule på den nysladdade ridbanan. Jättekul! Tävling....!!!!!

Lite efterrätt på det och sen körde vi SINGSTAR...... Alltså det är ju bara för kul! Hahaha! Vi körde lag och jag, mannen, Erik och Mimmie var ett lag och Emil, Charlotte, Clara och Hugo körde ett. Jag vet vi vann första och sista omgången och nån där emellan men det andra laget var riktigt grymt faktiskt.... Får erkänna det, men det svider!


I morse kände jag att vi hade inte bara ätit gott under gårdagen utan druckit gott  också, av disk och pantberget av döma... och muntorrheten och huvudvärken....

Men Mimmie var kvittrande glad och pigg (som vanligt.... Hur bär sej människan åt?.) Vi åt frukost med nygriljerad påskskinka och ägg.
Sen var det dags att följa med MoE till .


Där var det shopping i stor stil. Sovrumsmöbler, lampor, matta, vitrinskåp (URSNYGGT!!) och massor annat!! Dagen försvann i ett huj och vi for runt som galningar med  shoppingvagnarna, ja, som du läste shoppingvagnarna, pluralis, dvs tre stycken!! Fyra med våran....

Vi hade kul, jag och mannen i allafall, dom andra hade nog både beslutsvåndor och glädjefnatt! Fast vi hann ju med både att fika, äta middag och avlutningsvis även smaska i oss en pizzaslice....

Kyss!

Gömda påskägg och soff flytt....

PÅSKAFTON!

Morgonen började med lite städning. Vi hjälptes åt och drog av huset på 40 minuter. Gött!

Sen var det dax att gömma barnens påskägg. Nåja, barnen och Mims och Edś ägg.....    
Eftersom Mims inte ännu flyttat hävdade hon att hon defenitivt var berättigad till ett påskägg i år också. Hon plockade fram ägget som hon och ED fick i fjol så, ok dom fick i år med.

Konstigt, när det kommer till julkalendrar med choklad i eller påskägg - då är dom inte vuxna. Då vill dom vara små och leta efter dom gulliga godisfyllda äggen. Och jag köper så gärna till dom, det är rätt mysigt faktiskt....   =)
Och gömmer dom gärna, det är så kul att se dom leta efter äggen, glädjen när dom hittar dom.
 
Efter dom funnit sitt ägg så packade Mims dom sista lådorna i det nyskurade hästsläpet och vi åkte  via Ekedalen och hämta EDś soffa och lite andra prylar. Vi lämnade släpet vid huset där vi också lämpade av mims och ed så dom kunde städa ur huset efter tapetseringen och springandet in och ut med skor på då lådorna skulle in.
Jag och mannen åkte till Systemet och handlade lite. Farmor och farfar kommer på påskmiddag i kväll så......
Sen var vi och handlade på nyöppnade Kvantum i Tidaholm.

Vi hade en skön eftermiddag i solen på baksidan här hemma. Softa, löste sudoku och drack en och annan cider i solgasset.
Farmor och Farfar kom och mannen grillade goda middagen och jag hade gjort chokladpudding till efterrätt med grädde och jordgubbar.

Clara och Hugo var ute och körde crosskarten tills bensinen tog slut =) Roligt hade dom!!!

Nu laddar vi om för kalkonmiddan  i morgon eftermiddag då Emil och Mimmie kommer med resp. och käkar kalkon. Det ska bli MUMS!! Och så himla trevligt.....

Kyss!

långfredags jobb... =D

Långfredagen försvann som en löning i shoppingparadis..... Alltför snabbt alltså!

Vi for med Mims och ED till nya huset och skulle påbörja tapetseringen. Jag hade spacklat dagen innan och nu var det slipat och klart.

Clara och Hugo åkte till mormor och morfar W för att gotta sej på dagen. Mims och ED skjutsa dom så kunde dom på vägen hämta pallkragar hos Nordfamiljen. Mims fick en ide om att det skulle passa att odla i såna istället för landet som fanns vid huset. Sen inhandlades det blommor.

Jag och mannen åkte för att påbörja tapetseringen.....





Mims och ED grejade i trädgården. Kratta löv och rensa lite rabatter. Mannen och jag tapetserade, fast jag smet ut med jämna mellanrum för att få lite luft....



Sen gav sej Mims på landet. Hon skulle dodla och det IDAG!!! Hästbajs och jord blandat hälldes i pallkragarna som hon sådde i sen på eftermiddagen. Får väl hoppas det gror bra nu då, hon slet som fan och ED suckade när hästskiten tog slut så dom fick åka hem hit och hämta mer, för hon skulle få klart det IDAG! Dom köpte nån fiberduk som skulle ge växthus effekt.... HMMmmmm... Det kanske vore nåt för vårt land också, smart om det funkar!
Håller tummarna!



Fina penseér inhandlades till altanen, vad det gör mycket när man får till det med blommor och så! Hon planterade i lådor framför köket och i rabatten vid ingången. Hemskans huslig hon blev.... Jag blev ju grymt sugen pa att få till det lite här hemma vid också nu. Det blir väl vår tur en annan påsk... nä, helg menade jag ju givetvis. =D

Och mannen och jag tapetserade......



Men till sist fick vi upp sista våden tapet, klockan var 20.30, jag var DÖÖÖÖÖtrött och vi som hade tagit upp kött för att grilla. Men där gick gränsen. Vi hade sörplat öl och cider hela dagen och tapetserat så nu fick det bli varma mackor istället för grillat. Vi hade inte varit klara med grillningen  före midnatt annars. Jag och Mims var i alla fall trötta så vi gick och la oss vid 23.30, men då piggna grabbarna till och börja spela guitar hero.... YES!!! not..................................



Nu vankas påskafton, får se hur den blir då...
Svärmor och svärfar kommer på middag det vet jag i alla fall....

Kyss!

kartoner, spackel och tapeter...



Oavsett hur mycket separationsångest som rullar över mej så har hon under gårdagen packat sina pinaler...

Sovit, käkat alvedon, packat en stund, sovit, sovit och kraxat som en kråka - hon e sjuk nämligen, men det har inte hindrat att hon orkat sig på att packa en låda då och då. sakta, sakta sakta............

Igår fick dom nyckeln till huset och dom var där en snabbis och synade av och bestämde sej för att vardagsrummet behövde nya tapeter. Dom bestämde sig snabbt för vilka som var snyggast och idag är beställningen på nya tapeterna inringd. Jag hade nämligen tänkt att tapetsera i Eś rum så jag hade redan kataloger med tapetprover hemma.

Det lustiga var att smaken var delad. Den fondväggen dom beställde var den som hag hade som 1á på min önskelista men va fan, jag kan nog hitta en annan eller så tar vi samma. WHO CARES?
 
I morse väckte hon mej och jag åkte med ner och fick se hur fint deras lilla (?) hus är.  Eget kök, sovrum, vardagsrum, barnrum (?), toa med torktumlare och egen tvättmaskin, gräsmatta, altan, fruktträd, vinbärsbuske, grönsaksland, torkvinda.... Min lilla skrutta.... Hon är forfarande sjuk, febriga ögon men ser lycklig ut ialla fall...    

Sen har jag spackat hålen, dom var STORA, va tusan har dom satt upp??? Ska dit och spackla i morgon också, sen ska jag passa på att simma lite med när jag ändå är i Tidaholm. Idag har jag solat och göttat mej. Tagit det halvlugnt med träningen ett par dagar då jag har rätt så ont i mitt knä. Tänkte vila det lite, då jag misstänker att det är överansträngt.
I morgon ska jag spackla i lugn och ro och bara njuta av tystnaden. Det är ju påsklov så Guitar hero körs timme in, timme ut hemma. Kul men högljutt!!

Claris hade 5 kompisar som sov här i natt så det har varit full rulle sen i går eftermiddag. Sovit förrästen??? Skrattat, skarattat och skrattat snarare. Men va tusan, dom har kul och kul är bra. Det är ju guld att dom har så stora fina rum att dom lätt kan vara MÅNGA och att dom är det också. Dom är dryga 20 kvm och det är ju lyx mot de rummen dom hade i förra huset.
 
E och CL har varit här och startat hans bil. Shit! Den rök så jag trodde den brann upp! Generatorn hade fastnat så jävlar vad det rök!!! Det sluta med att E körde M hem och låna hennes bil.  Hon har banne mej ett hjärta av GULD!

Innan hon stack tillbaks hem så bakade vi nästan 100 bullar 60 får flytta till hennes frys! 40 flyttade in i min =)

Ha de' gött!

Kyss!

Härlig lördag!

Sicken härlig dag vi hade igår!!!

Jag fixade med påskpyntet och det blev så mysigt! = ) Jag hade fina riset på "altanen" och där grillade vi och ED körde frågesport med oss. Hahaha! Vi hade så kul! !!!



Vi körde i lag och Mims och Clara var ett lag. Vi skulle komma på länder, huvudstäder, skådespelare och ..... på olika bokstäver. Mimmie och Clara vann! Grattis!



Det var så himla skönt i solen på baksidan. Det var varmt och solen sken fortfarande trots att klockan hunnit att bli 18.30. Roligt att E och CL kom hem också. Nu fattades bara lillebror, som var på killfest. Han hade säkert tyckt att det var dömysigt när hela familjen var samlad, men vi gör om det snart igen!
Mannens buffar går till historien som himmelska denna kväll! Dom var SUPERGOA!
Jag tycker mer och mer om våren tror jag i alla fall....



Kvällen avslutades inne och vi spelade Bondespelet i lag. Himla skoj spel! Det har jag aldrig spelat förut. Liknade monopol en del. Vi kom på att man måste ha tid på sej för att spela, och vi avslutade runt 01.30 fast vi kommit knappt halvvägs. Nåja det viktigaste var ju vem som vann...... Och det gjorde jag och mannen!!!!!

Bäst, bäst, bäst....... Ödmjuk????..... nä........

Kyss!

Pyntar...

Underbart väder!!!

Jag har vaknat helt på rätta sidan idag! Jag har varit och tränat på fm och nu ska jag strax skjuta Hugo till en kompis - dom ska ha killkväll 3 st med godis dricka och chips. Det är tider det! Skönt att dom fortfarande e så små att det är happening med en chipspåse och påskmust :) snart väntas moppe, discon och annat... Brrrr...

Mannen är i stan och tvättar min bil så den ska bli fin igen. Blev alldeles förfärligt smutsig när jag använde den på en lerig grusväg förra helgen. Han skulle också fixa hem lite grillingredienser så att vi kan sätta på grillen i kväll och det ska bli smaskigt. Jag vet att han var och handla lite öl och cider med så kvällen kan bli riktigt najs.

Mims har blivit sjuk så det blir inget Värnamo i morgon för henne och Fillan.... Lite tråkigt faktiskt men det är bara onödigt och dumt att tävla när hon e sjuk. Helt farligt.... Så nu får jag en hel söndag att göra som jag vill med =)

Ska försöka mej på att gå ner i skogen och plocka mej lite påskris och sätta både inne och ute. Kanske hitta en och annan tupp att pryda bordet med. Jag har inte så himla mycket påskpynt precis men det kan vara kul att få upp lite. Det är ju inte så som till jul när det är jätte pyntat.

Nä, lagom är bäst! och egentligen gillar jag påsken. Högtid = ledighet ! Inga måsten gällande pyntning, presenter och träffa släkten! Nä bara göra det man vill och faktiskt äter vi lite likadant som vid jul, dvs Jansson, köttbullar, prinskorv, skinka, ägg, must, lax, revben..... Ja det är inte mycket som skiljer sej åt när det gäller käket. Och mumsigt e det!!

Nu drar jag till skogs och fixar riset.....

Kyss!    

shit....

Måste se frammåt och inte bakåt....

Usch känner mej helt överkörd av en buss rent fysiskt och av livet själsligt.

Egentligen skulle jag hoppa ur pygamasen och göra nåt kul, men idag känns det inte kul. Bara ledsamt, trögt och jobbigt. Jobbade igår länge och under högt tempo. Hmm... Vet ju att det oftast inte går så bra. Och att jag mår bättre om jag jobbar kortare dagar och med mindre stress. När ska jag lära mej? När blir det balans?

Inte idag uppenbarligen.... Ofta så blir det så här när helgen närmar sej. Blir för trött på jobbet, tar ut mej på torsdagen och sen tar det ett par dagar att hämta sej. Snart är det maj och då ska arbetstiden utökas... om det går. Vad är jag för mespropp egentligen?

Kyss!

RSS 2.0