Gömda påskägg och soff flytt....

PÅSKAFTON!

Morgonen började med lite städning. Vi hjälptes åt och drog av huset på 40 minuter. Gött!

Sen var det dax att gömma barnens påskägg. Nåja, barnen och Mims och Edś ägg.....    
Eftersom Mims inte ännu flyttat hävdade hon att hon defenitivt var berättigad till ett påskägg i år också. Hon plockade fram ägget som hon och ED fick i fjol så, ok dom fick i år med.

Konstigt, när det kommer till julkalendrar med choklad i eller påskägg - då är dom inte vuxna. Då vill dom vara små och leta efter dom gulliga godisfyllda äggen. Och jag köper så gärna till dom, det är rätt mysigt faktiskt....   =)
Och gömmer dom gärna, det är så kul att se dom leta efter äggen, glädjen när dom hittar dom.
 
Efter dom funnit sitt ägg så packade Mims dom sista lådorna i det nyskurade hästsläpet och vi åkte  via Ekedalen och hämta EDś soffa och lite andra prylar. Vi lämnade släpet vid huset där vi också lämpade av mims och ed så dom kunde städa ur huset efter tapetseringen och springandet in och ut med skor på då lådorna skulle in.
Jag och mannen åkte till Systemet och handlade lite. Farmor och farfar kommer på påskmiddag i kväll så......
Sen var vi och handlade på nyöppnade Kvantum i Tidaholm.

Vi hade en skön eftermiddag i solen på baksidan här hemma. Softa, löste sudoku och drack en och annan cider i solgasset.
Farmor och Farfar kom och mannen grillade goda middagen och jag hade gjort chokladpudding till efterrätt med grädde och jordgubbar.

Clara och Hugo var ute och körde crosskarten tills bensinen tog slut =) Roligt hade dom!!!

Nu laddar vi om för kalkonmiddan  i morgon eftermiddag då Emil och Mimmie kommer med resp. och käkar kalkon. Det ska bli MUMS!! Och så himla trevligt.....

Kyss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0