Musikal och bazar i eftermiddag...

I eftermiddag har vi varit på Bazar på Hugos skola. Det var kul! Efter for vi till Dahlenium där Hugo medverkade i en musikal. Åh vad dom sjöng fint =)

Innan åskade det och jag har bara legat på sängen och läst ut Liza Marklunds bok Paradiset. Rätt ok! Ville inte hålla på och tvätta och köra torktumlaren när det åskade. Men det var nog mest en dålig ursäkt ... Är lite, nää mycket trött just nu. Hoppas det blir bättre! I morgon ska jag ringa och ändra min läkartid jag har nästa torsdag för den krockar med att jag jobbar. Vill inte ändra det igen! Vi får se vad farbror dr säjer när jag kommer dit nästa gång....

Nu ska jag sova!

Kyss!

Byte av bakgrund...

Ska bara kolla om det funka... Jag och teknik.... Inte compatibelt?

Kyss!

Snurrig i skallen..

Igår var det en snurrig dag...

Jag trodde att det var tisdag hela dagen, när det var onsdag. Det gjorde att jag nästan missade tjejträffen hos Sussi. Hmm...
Som t ur var så kolla jag mejlen och såg hennes uppmaning att inte glömma! Tack för trevlig kväll tjejer!

Mimmie var på träningshoppningen! Fillan skötte sej utmärkt! Härligt, hoppas hon kan skärpa sej nu då! Brunstmärr!!!
Peter och Clara var där och hjälpte till. Hugo delade ut reklam för fotbollsklubben. Det var rätt snärjigt att få allt att klaffa igårkväll när jag upptäckte att jag skulle på tjejmiddag 20 min senare och jag lovat att hämta Hugo. Brrr, fick nästan migrän... varför blir vissa dagar så upp och nervända???

Kyss!

Vi väntar smått till våren!!!!!!

  

Vi var på Nygården nu på morronen och Fissi hade tvillingar i magen !!!!

Henrik såg att dom låg tätt men kunde putta upp det ena fostret och klämde ihjäl det andra. Brutalt kan tyckas men stona klarar sällan tvillingar. För riskabelt, och vi riskerar inte Fissis hälsa. Det är det inte värt. Hoppas nu att han inte klämde fel föl utan att han sparade stjärnhästen! Brr...  Lite pirrigt, men så är det i aveln. Hoppas bara att hon får behålla fölet som sparades så hon inte aborterar det.

Spänningen är OLIDLIG!! Vi ska tillbaks på ultraljud på tisdag 2/6. Då kommer ny rapport!

Kyss!

Min nya...

... MOBIL!!!!


Äntligen dök den upp!!! Vad jag har väntat, sen i tisdags... I onsdags var jag övertygad om att den skulle finnas NÅNSTANS!!! Men icke... Fick en lånetelefon av Telenor, Ericson telefon, är ju så jäkla oteknisk och ointresserad av att lära mej så jag fatta nada hur den funka. Men jag kunde ringa och jag kunde svara. Alltid nåt!
 
Men nu är den här och jag är SÅÅÅÅ GLAAAD!!  Det behövde jag för jag är ett riktigt pms-monster idag!
Ska åka in i eftermiddag och hämta ut tillbehör till telfonen, en billaddare har jag nog tänkt eller ett nytt minneskort. Vi får se.

Imorgon ska jag åka till Skara och träffa Mia, min soulmate. Det ska bli så himla skoj! Jag har ju knappt träffat henne förut, inte utan droger, hahaha, så det ska bli kul! Vi ska gå och fika nånstans. Det kan jag behöva!

Clara och Hugo var och hyrde film på Sigges häromdagen. Då hittade Hugo sockerfritt godis till mej!! Gulleplutten!! Vet knappt vem som var lyckligast, han eller jag??? Han var helt salig när han hittade godis till mej berättade mannen.Han tycker synd om mej som inte kan äta socker. Det är en gosse med STORT hjärta! Och han som jag skällde på igår, fast han inte gjort nåt utan att det var mej det var fel på. Fy vad jag skäms!!!

Idag har jag förlängt tuttarna 20 cm minst!
Jag har varit på mammografi, puh! Det var en pärs! Nu ska jag bara vänta på beskedet. Men får väl bara hoppas att det inte finns nåt. Jag blir lite orolig. Man vet ju aldrig, men i så fall är det ju tur att dessa undersökningar görs. Var ju och tog cellprov för några veckor sedan så nu är jag fullservad, hehe.

Nu går jag ut i soooolen!!! och pillar på telefonen och väntar på ungarna som snart kommer med skolbussen.

Kyss!

Lördag...

Idag fyller pappa år! Hipp hipp HURRA! Var och grattade honom med en blomma och tre lotter. Hoppas du har tur nu pappsen! Hugo och jag var på kalaset. Mimmie var hemma och red, Erik spela boll, Peter dömde i Hjo och Clara var med och tog tiden. Emil och C-L vet jag inte vad dom gör....

Jag och mamma, Mimmie var på Elins esplanad på middagen Mamma behövde shoppa lite nytt, hon behövde ha till jobbet. Jag blev så glad när Mimsan ville följa med också. Hon lånade min t-shirt den nya gina tricot, och hade själv en kjol med sig. Så med mina leggings var hon fit för stan. Jag hittade ju naturligtvis en del kläder, speciellt en klänning på gina som jag så gärna VILL HA! Vi får väl se...

Gött med långhelg i alla fall. Nu väntar jag på att Clara och Copper ska bli framridna så jag kan hjälpa henne hoppa lite. Sen blir det väl soffan. Imorgon bär det av till Gäsene, Hästtävling!!! YYiiiihhhhaaa!!!! Kuligt!

Kyss!  

HÄRLIGT!!!

Idag så vaknade vi tidigt av Mimmie som ville komma igång! 

Vi skulle byta ut alla elrep runt hagarna. Vi satte på förhöjande isalatorer så nu jäklar, nu kan Copper försöka hoppa över. Då ska hon aldrig få tävla lägre än 150 klasser!!! Hahaha.

Jag drog ur alla gamla rep, Clara och Hugo satte i nya. Peter och Mimmie slog ner stolpar så nu har vi trästolpar ordentligt mellan ALLA hagar. Jösses vad skönt det  är att det ser så fint ut! Clara och Hugo satte i nya isalatorer i stolparna och slet som galningar. Dom var så duktiga, VI var så duktiga!!

Sen kom C-L och Emil ut. Dom började släpa ris ur trädgården och slänga i högen.



Peter och Mimmie klippte rent så inget skulle ta el ur staketet. Nu ska vi ha tipp topp staket!!!



Inte brydde dom sej, vi som hade svettas så för att göra fint!!! Dom gick bara ut och börja käka... Märkte nog inget ens...



Copper undrar vad vi gör. Det RYKER!!!!!



Nu är högen väck och vi kan släppa Fissi och Fillan på stora betet. Bäst att släppa ut dom där nu innan det växer för mycket.


 
Nu har de andra också upptäckt branden och röken. Lite läskigt......



Här ligger Månster och Leo och slappar. Dom har varit med runt fötterna hela dagen och kommer nog sova lika gott som vi i natt...... mannen och jag är helt leabrutna och har ONT överallt. Nu tar vi oss lite gin..

Kyss!

Soft...

Idag blir det en soft dag. Jag ska plocka lite här hemma men inget bauta röj, no no!

Emil o C-L ska till Örebro o kolla lägenheten som dom hittade på blocket. Lycka till!! Jag tycker att det verkar SÅÅ spännande. Roligt att han snart ska få ta tag i sin utbildning som han verkligen VILL gå. Jag håller tummarna för att det blir bra med jobbet för C-L också! Givetvis blir det så, har ju bara fått positiva besked än så länge! Håller min tumme så den vitnar!!! =)  GO Emil GO!!!

Håller nu andra tummen för att Mims kommer in på sin utbildning också...

Jag ska ut och kolla in rymlingen där ute. Copper alltså. Hon går i nya hagen nu men jag vågar inte lita på henne helt. Hon är lurig hon. Fillan är också lite orolig idag. Det är bara Fissi som är hyfsat cool. Vete tusan varför? Kan det vara grannens kossor som han släppt brevid som stör?

Nu ska jag sätta fart!

Kyss!                    

Stenstorp met Ekedalen 4 - 4...



BRRRRRrrrr! Shit va det var kallt ikväll. Hugo spelade match och jag och Clara var och hejjade givetvis! Killarna spelade bra. Även motståndarna som inte hållt så hög kvalitet innan men dom spelade riktigt bra ikväll.

Jag och Pia var i stan på middagen. Luncha, och små shoppade. Jag var rätt så trött faktiskt.... Mår sådär....

Och när jag sen kom hem efter varit och hälsat på Emil en stund, då stog Copper på grannens åker... Va fan! Hon hoppar över stenmuren. Hmm... Har gjort en ny hage till henne tillfälligt men på torsdag ska vi slå om alla stolpar som Fissi käkat av (!) och dessutom byta all tråd!! Nu ska det bli ordning på torpet!


Mannen jobbar... engelska glosor.... damm... och jag fryser!!!! Nu lägger jag mej och ser på House!

Kyss!


I am so lucky, lucky,lucky, lucky.... <3




I kväll blir det grillparty på Plogvägen !! Det ska bli kuligt!

Mims och Erik ringde i gårkväll och undrade om vi ville komma och grilla. JA!! Klart som korvspad att vi vill det! Vi ska inviga bäddsoffan och sova kvar. Vi tar med madrass till Hugo och Clara så dom kan sova på. Det blir ju skitbra!! Emil ska ta hästarna åt oss i morgonbitti! Han är alltid så snäll.

Han var förresten hemma i gårkväll och vi satt och snacka och kolla på sommarkort. Jösses, jag säjer bara JÖSSES!! Jag har minskat, det ser jag på kläderna, men att jag var SÅÅÅÅ fet !!!???!!!! Tack snälla Emil för ditt tjat och din stöttning. Jag tackar av hela hjärtat! <3

Thord på jobbet kom igår och sa att han knappt kände igen mej längre. Tur att rösten inte ändras för annars hade han inte sett mej sa han :) Jag vet ju några som inte känt igen mej och som blir förbluffade när dom ser sen att det är jag. Kul som fan! Hoppas att jag kan klämma 10 kg till fram till hösten! Det vore grejer det.

Igår jobbade jag och det är alltid lika skoj. Jag kör en Etik kurs med ett gäng som är så himla sköna! Jag måste se till att fixa klockan bara för att jag drar alltid över och dom är snälla och säjer att dom också glömmer tiden! Jag måste vara en fantastisk lärare som kan trollbinda dom så.

Nu ska jag snart gå ut i stallet. Ska mocka idag för Mims ska ju inte rida, hon ska få gäster i kväll... Hahaha! Så då mockar jag hennes box också. Fissi kom hem, eller rättare sagt vi hämta henne i onsdags så nu är spänningen oändlig! Vi ska kolla om hon är dräktig 27 maj. Det är ju snart! Brrr... vill så gärna att hon ska vara gravid! Mimmie ska få smått...
Oliiiidligt spännande!!!!

Kyss!

I am like a tornado...

Vakna jättetidigt och undrade vart mannen tagit vägen. Klockan var inte ens 7 och jag gick ner för att se om han var sjuk eller nåt. Det var han.... Han städade.... Före 7 en onsdag, innan jobbet.... Mycket sjuk...

Det smittade också.....

Så när huset var tomt så satte jag fart på övervåningen. Här skulle det röjas!!! Jag började i Emils rum. Men det var svårt. Han har ju plockat ur rummet i omgångar och nu var det främst priser, rosetter och lite tavlor kvar. Eftersom vi testar att sova uppe, för att det vore skönt att sova alla på ett plan, så ska vi flytta in i hans  gamla krypin. Men det känns som jag sover borta, dvs det känns inte som hemma, som mitt sovrum med alla rosetter fladdrande då mannen snarkar för fulla muggar. Nä,  jag kände att jag måste göra något.

Tänkte plocka bort hans priser och rosetter, men nej, kändes som att städa bort Emil. Jag ringde och väckte honom. Frågade en yrvaken son om det var ok. Jag vet ju att han inte har bott här på snart 3år, men aj vad ont det gjorde i navelsträngen. Han ville att jag skulle packa ner hans grejer i en låda. Jag hittade en och skulle sätta igång.... Men det tog emot så jag fick ta ett djupt andetag och tvinga mej att börja. Det var klart på mindre än 5 minuter. Och efteråt så kändes det rätt ok. Satte upp min brudbukett och vår vigseltavla. Vi får se om jag sover bättre i natt...

Jag fortsatte och bäddade rent i vår säng, bäddade Emils säng så vi kan sova där nu. När jag ändå var i farten så fixade jag Mimmies rum också. Bäddade rent med nytvättat täcke och dammsög och torka golvet. Nu är övervåningen i tipp topp. Jag har skurat lister, toan, allrummet, dammsugit Hugos rum. När jag kom till Ärtans så insåg jag att det får hon fixa själv. Faan vad rörigt. Det blir hennes tur att drabbas av smittan när hon kommer hem.

Nu är jag på nedervåningen och röjer. Målet är att det ska bli lika fint här nere med. Lika gott när jag nu ändå har drabbats av denna sjukdom. Kan det vara svininfluensan tror du??? Eller den kanske är mer som en vanlig influensa när jag tänker efter.

Mitt i all städning så var Mims hemma och red. Jag hjälpte henne att hoppa lite på High Fidelity. Fasen vad pållen hoppar!!! Bådar gott inför tävlingen på söndag. Göteborg bär det av mot då.

Snart ska jag på utvecklingssamtal med Claras mentor. Det blir skoj. hon ligger högt på betygsskalan den lilla lockhåriga geniet. Sen ska jag åka och handla. Väntar på att höra vad Mims och Erik vill ha när dom ska bo här på fredag. Mannen och jag ska ju till Stockholm och Uppsala och shoppa. Much fun!!!

Så dags att greppa moppen och göraa klart!!!

Kyss!    

Baka, baka liten kaka...



Nä, inte kaka men lite bröd blev det    =9

Har jobbat igår, började halvtid from maj. Idag är jag så trött... Skallen har lagt av helt.... haha... Men det blir nog bra att komma igång mer och mer. Jag tycker det är kul men så himla ansträngande bara. Jobbar några veckor till men sista veckan i maj så har jag ledigt. Det ska bli härligt!
Jag hoppas på strålande sol och härligt maj väder. Vill så gärna åka och hälsa på lillsyrran i Örebro om hon hinner för alla psykologitentor. Det vore så skoj!!   =)

Nu sitter jag och vilar skallen med lite blogg och House, väntar på att Mims ska komma hem och rida lite. Har kanppt sett henne på evigheter. Tycker det är trökigt. Ska fråga om vi har nåt regntäcke att sätta på Fisicella, hon åkte till nygården och stannade där sen söndags. Tyvärr var ägget lika stort som i söndags idag, så vi hade kunnat ha henne hemma och åkt med henne idag eller på torsdag. Kostnader.... Dyrt att ha pållen på hotell!  Men blir hon dräktig så är det ju värt allt !!!

På fredag åker mannen och jag till Stockholm för lite storstadsshopping, och på lördag tar vi en sväng i Uppsala. Mims och Erik tar hästar och Hugo, Clara åker till storebror. Mamma skulle hjälp mej med barnen men hon ska ut på andra äventyr. Just nu är hon i Egypten och roar sej, firar sin 60 - års dag. Låter inte helt fel, jag kanske kunde hitta en restresa i slutet av maj om jag nu ändå är ledig. Hmmm...??? Kanske ska leta efter nåt i alla fall.
 Om jag har råd...

Kyss!

RSS 2.0