gött med spa



I eftermiddag har vi varit på spa-bad på Mössebergs kurort. Vi fick en DUBBEL-BUBBEL av barnen i bröllopspresent!

Vi har göttat oss på spat i olika bastus ( heter det så?) eller jacuzzin. Käkat frukt i relaxrummet och snackat. Sen var det dax för vår dubbel-bubbel. Ett mysigt stort badkar med massor av bubbel och hon hällde i ett salt som skulle vara bra för leder och muskler. Inte vet jag men det lukta MUMS!! ÅHHH!!!

Detta borde man göra ofta, bara mysa... nu är jag definitivt ren och väldoftande överallt. Ska sniffa på mannen och se om han också luktar gott överallt.

Kyss!


en dag fylld av smärta...

Eller nu ljög jag...

Nu gör det inte ont längre, tack och lov!!
Tandvärk. Lyckades tydligen få ena plomben på glid i torsdags och den har kört ner i tandköttet vid minsta belastning och tugga måste jag ju! För tusan! Va ont det har gjort, mer för varje dag!

Och jag som är sååå tandläkar rädd. Eller? Tror att jag numer ska kalla mej fd tandläkarrädd. Faktiskt! Jag går till Tandläkarhuset och dit skulle Lars på Folktandvården i Stenstorp praktisera för att lära sig MÖTA patienter. Lära sig lite vanligt HYFS och hur man BORRAR utan att ta dö på den som äger tanden!!!

Roliga Lisbeth gör så att jag glömmer att vara rädd med sin proffsiga attityd. Hästtjej - bara det säjjer ju att hon är OK. Hon ska och rida i Portugal på torsdag. Ridsemester... Låter helt underbaaart.

(Jag ska rida till Ljuslingsbacken på lördag - Räknas det?? )

Hur som helst, tanden var ju ämnet idag. När jag ligger där med en tamonad i munnen och hon frågar "Bedövning"? samtidigt som hon berättar mycket underhållande om sin skiljsmässa fixar hon bedövning utan att jag märker att hon sticker mej.

Nä, bedövningen blir jag varse om när jag ska komma med ett klokt råd om en hund kan ersätta en karl och inser att jag låter stupfull och dreglar. Joddå, bedövningen tog som den skulle - överkäke, näsa och halva pannan.
Helt slät inte en rynka. Botoxad i halva fejjan! Tjoo!

Tanden lagas utan minsta uns av smärta - UNDERBART!

Nu kan jag tugga igen och jag har fortfarande ingen känsel, inga rynkor och till middag åt jag en pannkaka med keso och sylt. Barnen tyckte det såg jätteäckigt ut men det var gott.
Och jag är LYCKLIG för det är drygt två veckor tills jag ska tillbaks och laga en trasig fyllning på andra sidan. Undan för undan utplånas Lars verk ur min mun och Lisbeths fina vita plomber ersätter Lars fula svarta. Najs!

Och nästa gång är det vänster sida som blir slät och fin av bedövning! Synd att jag inte tog bägge så kunde jag sett tio år yngre ut under ett par timmar 7 närmare bestämt. Fasen!! Dålig timing!

Kyss!  

Crazy!! Bitchvarning!

Jag är nog helt knäpp ibland! Idag har jag och mannen + Hugo städat precis hela dagen utom den stunden som vi var och handlade.

Hugo ska nämligen ha killkväll med övernattning. 5 grabbar, 1 x-box , 1 playstation, chips, cola, godis, korv och pommes. Varför städa INNAN när det kommer se ännu jävligare ut EFTER? Jubelidiot!

Jag har nästan kört livet ur mannen och sonen för att vi skulle hinna klart. Jag kan verkligen gå igång, RIKTIGT MYCKET!! Riktigt Bitchjävlig!! Stackars, stackars dom!!

Men Clara kommer också hem snart nu med sina kompisar. Dom ska ha Despret Housewifes - kväll...
Mys med övernattning!

Jag och mannen då? Ska vi kunna ha lite mys eller ska vi fly fältet?? Eller är han så jäkla trött på mej som jag har skällt, gnällt, hotat och bönat idag att han helst vill ha mys utan mej... Då får jag skylla mej själv!

Kyss!   

Åhh, är det mitt fel?

Nej såg på Aftenbladet att Caroline af Ugglas kör åkte ur Körslaget igår!

Hur det gick till skulle jag vilja veta. Jag var ju inte med och rösta. Det är kanske mitt fel? Min röst hade varit avgörande kanske... Istället skakade jag rumpan till sena natten på festen. Och det var ju kul, men ändå.

Snälla, snälla, snälla...

Hur röstar Svenska folket? Hur kunde Stefans lag få vara kvar???

Gråt inga tårar...
Jo du Stefan! Det kan du ge dej fan på att jag gör! Buhhhh!

Kyss!             

Finn(e) ett fel

Hemma igen! Sitter nyduschad och ren i pygamas, jag ska ta på mej sen...

Vaknade redan 06.45 för att vi skulle på Ponnytävling i Jönköping. Clara och fina Copper. Förstaklassen gick bra, ett ner efter missförstånd. Andra klassen var bensinen slut. Sånt som händer men vi kommer tillbaks, det är lugnt, tom för mej.

Nu sitter jag här och väntar på middagen som mannen lagar. Brasan brinner och jag är rätt slö faktiskt. Borde leta reda på en facemask, men orkar inte lyfta ändan ur soffan. Inte än...

Jag har nänligen upptäckt att jag har fått en finne på kinden! Vad?!? Hur i helv@te kan jag få en nu. När det är party i kväll och dessutom är jag ju INTE 14 år eller?! Blir så trött.

Har nog aldrig varit så noga med min hy som jag vait det sista året. Tänkte jag skulle undvika att få rynkor :) Så får jag FINNAR! eller finne. Det är bara en tack och lov. En liten, pytteliten, syns knappt, men känns...

Kanske inget att hetsa upp mig för. Nu ska jag föna håret så jag kan locka det sen. Då blir det snyggt! Sen får vi se om det bli jeans och blus eller klänning i kväll... Hittade inte nåt snyggt igår. Kolla runt lite men var mest trött efter tryckt i mej sushi till lunch.

Nu ska jag snart få middag av mannen, doftar gott!!

Idag blir det potatisgratäng, kyckling, bluecheese sås, gele. MUMS! Halleluja!

Kyss!

Fuck you right back!

Vacknade av att tårarna rann ner i örat på mej!

Usch för att starta dagen så. Jag verkligen avskyr mardrömmar! Jag drömde en blandning av verklighet toppad med att det var uppskruvat gånger hundra. Verkligheten är ju inte så illa...

Men lite sanning finns det också, som att sätta igång och göra det där som aldrig blir riktigt färdigt utan som ligger som en klump i magen. Oformbar, slemmig, obehaglig och tung. Fast jag hoppas du inte har en aaaning om vad jag snackar om.

Nu går tvätt- och diskmaskinen för fullt! Det är ju bra! Telefonsamtal som ska klaras av ska ringas. 
Skövde hägrar därefter med skomakarbesök och shopping av nåt snyggt tills i morgon. Behöver springa förbi apoteket med - maskmedel till hästar och katter ska inhandlas.

Ska ringa till Pia med så jag får lite sällskap! Det blir trevligt!

Mitt tårblöta öra börjar torka och gör sej inte lika påminnt längra. Skönt! Nu kör jag igen! Full rulle!

Kyss!  

Om allt och inget

Ja, hur ska ni göra?? Ska ni vaccinera er? Nu ska det vara svininfluensa i Tibro... Vet ju inte säkert om det stämmer men man blir ju lite fundersam.

Kanske inte för min egen del men lilla mamsen med nedsatt lungkapacitet. Som vanligt har hon inte haft tiiid att ringa Vårdcentralen..

Men lilla mamma, vad kan vara viktigare än att se till att du blir vaccinerad? Nu blir jag orolig! Tur att du är i säkerhet på Kanarieöarna just nu :)

Dagen har gått i 200 km idag, fast ändå har jag inte fått till det alls på jobbet. Mycket energi på lite saker. Energitjuv!! Önskar jag kunde få slippa, men varför skulle jag?? Nädå, ingen risk att jag kommer undan inte.

Och mitt i allt så käka jag lök till lunch och fy fasen. Magen blev minst sagt uppblåst och jag hade lust att lägga värsta fisen, men jag är ju uppfostrad (av mamma) så det var ju bara att glömma. Vågade inte ens smygfisa så illa var det. Huvva!!

Efter dansen ikväll har jag fått ordning på det mesta. Huvudet känns klarare och inte så tungt, magen har lugnat sej (tack och lov)  och jag känner mej vid ganska gott mod. Dans botar både det ena och det andra. :D

I helgen blir det hästtävlingar, party, bowlingsmatch. Med andra ord kommer helgen bara försvinna fort som attan!
Är inte speciellt förvånad då jag tycker helgerna liknar varandra ganska mycket. Men jag klagar inte - jag NJUTER!!

Imorgon ska jag fixa lite inför helgen dvs. åka till stan för att se om jag hittar nåt snyggt till lördagskvällens fest. Kanske ska återvända till Vero Moda, haha. Kan ju alltid se om den lilla korta kjolen finns kvar... Nä jag ska leta vidare faktiskt, vi får se vad det blir. Rapporterar vid ett senare tillfälle.

Och sen när jag är i stan ska jag  hämta mina stövlar som jag lämnade in på klackning. ÅH, bara längtar!! Dom är såå skitsnygga och jag kommer ha så jäkla kul i dom på lördag kväll så kul att på måndag kommer jag få gå till skomakarn igen och säja -Snälla kalcka om dom igen :) Shit happens!  Tjo!

Vi syns!

Kyss!                   

Fantastiska Clara - Tack!

Clara är helt makalös!

Kolla in bakgrunden hon har fixat! Visst är den fin bannern ovan. mannen, barnen, legenden - UNDERBART!
Ska fixa bakgrunds färgen kanske, eller inte...

Jag tycker den är JÄTTEFIN!

TACK TACK TACK !!!
JAG ÄR SÅ TACKSAM! Pöss Pinglan! 



Bio

Nu ska vi snart åka på bio - Bröllopsfotografen.

Hoppas den är bra!

Måste skynda mej - vill ju hinna till Sigges och köpa sockerfritt lösgodis först...

Och sen lite popcorn.

Vet inte vilket som är bäst?? Filmen eller godiset.

Movietime - I love!!

Kyss!

Galet

Idag har jag varit i Falköping och träffat sötaste Therese. En goding!
Trevligt, roligt, galet och massa skratt. En riktigt feel good förmiddag!

Vi fikade och sen gick vi loss i affärerna. Dock blev det inte mycket handlat men jag har kollat in utbudet lite. Kan ju säja att jag var förvånad över Kapp Ahls Vintage som kommit in nu. Så himla mycket snyggt, men sen tyckte jag att det var rätt dyrt - för hur det än är - det är ju Kapp Ahl för jösse namn.
Då tycker jag att det är dyrt med klänning för 800 spänn och linne för 449:-. Nja, det får nog vara med visst var det klass på´t.

Var inne på Vero Moda, Sveriges bästa finns i Falköping eller? Så mycket bättre än Skövde! Där hittade jag en kjol, riktigt frän sak. På rea dessutom, dvs 74 :-. De du! Fynd!

Men jag tror att jag har listat ut varför den var billig. Den var ju ingen fuling, men den var kort. Då behövdes inte mycket tyg, och därför blev tillverkningskostnaden inte så hög, därav priset...

Nä, så var det inte, det var den sista och därför såldes den till 75% rabatt.

Jag prova den och visst satt den bra men jag hade hela tiden känslan av att om jag böjer mej fram nu kommer hela härligheten att synas. När jag fråga Therese skrattade hon bara och sa att du får väl ha stumpbyxor på dej!
Ja, jo det hade jag tänkt men i alla fall. Tänk om jag blir lite för överförfriskad och glömmer mej. Nej!
Herregud! Kan ju chocka folk fullständigt! Men hur som helst den var lite galen.
Och den hade passat när jag och mannen ska på kärlekssemester till Köpenhamn om några veckor.

Om inte jag får erbjudande av mannen så kunde jag ju ställa mej i nåt hörn, chansen att nån dansk skulle stanna bilen och diskret veva ner rutan känns ganska säker. Men än så har jag aldrig tagit betalt så jag behöver nog ingen galen kjol för 74:- förrän jag fått sparken och behöver hitta mej ett nytt jobb. Då vore den perferkt! Dessutom var den lite blank och avtorkningsbar. Praktiskt...

Nä, den finns kvar att köpa på Vero Moda om du gillar kort, fräckt, avtorkningsbart eller bara behöver förstärkning i kassan.

Kyss!       

den säjer allt



Lav jo baby! Jag blir nog sentimental av att dansa med mannen, men det bjuder jag på!

Kyss!

bRRR kallt

Sitter här och väntar på att fisken i ugnen ska bli klar. Bulguren är klar sen 10 minuter, dålig timing! puh!

Har frusit hela jäkla helgen. Gårdagen var vidrig, vi spenderade 9½ timme i Falköping, UTOMHUS! Visserligen så sken solen till och från, men det BLÅSTE ta mej tusan hela tiden!

Jag fick åka in till Kapp Ahl och köpa vantar och mössa men det hjälpte föga. Hur som helst så vann hon första klassen och 5a i nästa. Hurra vilken pålla!

Kvällen var bara en lång upptinings fas och vi hade mys med barnen och film. Det var i alla fall skitmysigt och efter en låååång dusch innan jag kröp ner i sängen så var jag varm och kosig:) Det var mysigt!

Idag har vi varit i bowlinghallen och kollat Hugo som spela match. Dom vann! Hans lag alltså... Kul!

Nu är maten klar och efter ska vi på dans igen.

Kyss!


Utekväll och vinterpäls

Hade planerat en skön sovmorgon för att vara utvilad i kväll. Men inte då. Blev väckt av telefonen av en som undrade om hon kunde jobba idag istället för att skriva inlämningsarbetet. Ja, why not, om du hinner! Och så var jag vips klarvaken!

Idag faller dom första snöflingorna. Tyvärr är det inte tillräckligt kallt för att det ska bli ett vackert vitt täcke på marken. Det hade varit fint. Jag gillar ju den här årstiden faktiskt.

I helgen ska Falbygden ha sina tävlingar UTE, hur tänkte ni nu när ni la dom så sent?
Ja, vi får se om det blir nån tävling. Har ju ingen lust att se mina hästar tävla utomhus i snö glopp!! Inte heller nån lust att se barnen i iskalla i tävlingskavajer... Nopp! Som sagt, hoppas på en rejäl temperaturhöjning om detta ska vara genomförbart överhuvudtaget!

Idag har jag förmånen (???) att tvätta familjens skitiga kläder. Tjoo vad spännande... not! Men nån ska görat och det är nog så att jag är bäst på det. Eller dom andra är rätt otränade. Mitt eget fel, I know, men ibland känns det bättre att göra det så jag får det som jag vill ha det.
Och i ärlighetens namn, jag skulle aldrig byta däck på bilen! Inte heller är jag nån fantom på att tvätta den heller, eller tanka (urk!)... så jag tvättar, och gör det bra :D

Och jag har nåt kul att se fram emot!

Ikväll blir det Harrys! After work med Carina och Uffe! Det ska bli kul, flera veckor sedan vi var ute. I allafall 2-3 veckor sen... Vi har blivit bättre på att gå ut och roa oss. Och det känns bra! Kanske dansa lite?

Men det blir nog ingen tango där precis. Nä, det har utvecklats någonting annat av generationerna som är yngre. Nån slags "åla sej dans". Ser ut som lite "smeka stången stripptease dans"...????
Jag känner mej rätt obekväm med det och blir jättegenerad när nån gör så mot mej. Ovana? Pryd? Ja, nåt sånt är det nog. Känner nån igen sig?

 Men annars är det kul att dansa, svänga dom lurviga som mormor sa. Fast numer är man ju aldrig lurvig, eller? Nä, rakhyveln jobbar året om. Dottern undrade häromdagen om vi också sätter vinterpäls. Som andra djur.
Jag hade inte funderat så mycket på det, men kanske...

Blir benen hårigare på vintern??

Jag tycker mina ben blivit hårigare, men det är nog för att hårstråna har mindre hudyta att sitta på... Ja, så är det nog, så jag tycker inte jag satt vinterpäls. Inte än i alla fall... 

Dags att ta hand om tvättmaskinen!

Kyss!   

Utlånad!

Mims fick låna min lilla kompis igår - dvs min dator. Jag fick ju en liten smidig laptop av familjen i julklapp och jag älskar den!

Smidig att ha i knät och väger inget så en perfekt "bära med sig" dator. Och jag som ska förbereda mina lektioner för i morgon... Då märker man vanemänniskan i mej. Men jag ska klara det med papaper och penna med - det gick ju utmärkt innan. Men saknar den när jag ska blogga. Har mannens dator nu och den är helt ok!


Jaha, vad har jag gjort i dag då...

I eftermiddags drabbades jag av en släng med akut trötthet. Ja det är väl helt ok, så jag la mej en stund för att läsa. Hur gick det tror du?!?

Jo jag vaknade 3½ timma senare!!!

Hugo hade kommit hem fr skolan - jag vakna inte.
Clara kom hem från skolan - jag sov som en stock!
Peter kom hem - ingen reaktion...

Mimmie ringde och då vakna jag för mobilen låg vid kudden. Tack och lov! Annars hade jag nog sovit fortfarande...

Emil ringde på fm förrästen. Han var på väg till Stockholm på någon advokatmässa, det lät spännande. Men det var inte därför han ringde utan för att tala om att han och C-L har fått en ny lägenhet. Så skoj.
Denna ligger nere i stan - Örebro- centralt och bra. Vi bestämde att vi skulle åka upp i november och hjälpa dom flytta sina grejer. Samtidigt ska vi sova kvar och gå ut och ha lite skoj på kvällen. Dom ska ha bra krogar i Örebro säjs det. Det ska bli så kul!

Nu har jag mockat boxarna i stallet och plockat in Claras kuse. Nu får det bli lite job och tv kombinerat innan jag ska sova igen. Om jag kan... Jag känner mej rätt utvilad :)

 

Kyss!              


gott,gott,gott

Idag har jag jobbat. Lektioner på förmiddagen och enskild handledning på eftermiddagen. En rätt ok dag trots allt. Jag har tom hunnit boka salar för mina omvårdnadslektioner som startar vecka 46.

Att boka salar i Timeedit är som mission impossible. Att vi ska slösa tid på sånt administrativt tjafs när det kunde lösas smidigare. Suck!!

Men när jag kom hem, då satt min hjälte där i soffan och hade köpt sushi åt mej.... Sockersöt!! Utan jag bett honom.
Åh vad jag blev glad, och vad min mage blev glad! Den hade bara fått lite yougart i morse och en klick keso och en tomat till lunch, ett päron till eftermiddagsmål, med andra ord inte möe mat idag precis.

Det är härligt att ha nån som vet vad jag behöver, outtalade behov som tillfredsställs... Det är kärlek det!

Sorry alla tjejer därute! Bästa mannen i världen är upptagen!! HAN ÄR MIN!!!

Nu är jag mätt och glad. Det behövs för här hemma är det lite ilska i luften. Det finns en viss irritation som far runt om man säjer så. Ja ni tonårsföräldrar vet väl hur det är. Det är rynkade pannor, suckar och pust över det mesta. Jag vet inte vad som står på - och antar att jag bara intar skyddsställning tills det lugnar sej. Det brukar gå över, tack och lov. Det är sällan så här hemma så dom dagar som det inträffar så blir jag lika förvånad.

Jag hukar mej och skickar en Kyss! Min magiska man <3

Fy tusan

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5942550.ab

Verkligen livsfarligt!!! *Ryser*

Tänk er för!

Kyss!

Wallander på engelska

???

Nä, där går gränsen hos mej. Jag gillade den inte. Somna som en stock så trökig var den.

Varför är den inte gjord på svenskt vis med våra vanliga skådespelare? Har jag missat poängen eller?
Nopp, det kan kvitta.

Nu ser jag fram emot Svenska Hollywood fruar ikväll istället. Då somnar jag INTE!
Dom är för sköna, eller helt vrickade...?  Underhållning är det i alla fall!

Ha en go dag!

Kyss!

Dansens regler är omoderna

Ahh, dansen gick jättebra i eftermiddag. Jag tyckte så i alla fall, mannen gnällde lite på mej ibland, näe han tyckte jag tog fel fot. Jag sa inget dom gångerna han tog fel fot, och det gjorde han då och då. För att inte tala om att jag har en ond vänstertå. Det är den han brukar ställa sig på. Och vems fel är det??

Är det han som trampar mej? eller är det mitt fel som inte flyttat undan foten? Nä, jag säjer att det är hans fel, han står ovanpå mej för guds skull. Och jag hävdar annars att han för illa. Hade han fört mej ordentligt hade jag fattat att jag skulle backa vänsterfot eller hur?

Och eftersom herrarna på danskursen har gjort det helt klart att det är mannen som för INTE kvinnan. Aldrig nånsin kvinnan (men förlåt då!) som för!! Jaha, hit har jämlikheten inte hittat minsann! Men jag kan köpa det för då kan jag bara se lite lidande ut om vi dansar fel för då kan jag grymta lite ur ena mungipan :

- Det är mannen som för...

Haha! Totalt ansvarslös! och det är gött! Bara lägga ansvaret på mannen och sväva med. Inte helt fel det heller.
Att vara förd 3 timmar i veckan, utan ansvar, bäddar gott för att bli förförd lite senare...

Så är det med det!
Kyss!

Ja jösses

skåpet kom och det var inte alls så gigantiskt som jag trodde det var, hemskt fint faktiskt och vi ska säkert hitta den perfekta platsen för det.

Kanske ska jag övertala mannen om att vi ska prova att ha det på övervåningen... Hahaha! Men jag får bedyra honom om att med hans starka armar kommer det att vara lätt som en plätt att baxa upp det, och jag tar bort lådorna, då kommer det nog gå att rubba på två starka män. Frågan är bara viken den andra hunken är? Hmmm? Kommer inte på nån stark stackare som jag kan fråga. Ja det får ge sej, vet ju inte ens om det ska upp än...

Just nu så ligger jag här skriver och samtidigt kollar tvn med fotbollsmatchen mellan Sweden - Danmark med ena ögat. Tycker ju att Zlatan är grym det klart men... tom jag fattar att det inte går att passa bakåt när målet är frammåt.
Nu är jag ute på hal is, ja vet, jag har aldrig spelat fotboll mer än i skolan och, hrmm, det var bra länge sen. Jag fatta aldrig vad det gick ut på då heller men nu när sönerna har spelat har jag ju sett ett och annat. Och just nu tycker jag att det är riktig skitfotboll på tv! Fast Zlatan är grym...när han ler... ;) och egentligen ger jag ju blanka fan i matchen så länge han ler... eller nä, jag vill att vi ska vinna: Hejja Sverige!!!!!!

Kyss!   

åh, vad jag blir trött ibland

Både fysiskt och psykiskt. Kan jag ha brist på något?
Har tagit lite prover på VÅC igår. Får se vad dom säjer...

Igår hade vi försenad födelsedagsfest för mej. Emil och Charlotte kom hem. Så kul!! Och Mims och Erik var här med. Alla samlade :D Åt och sjöng singstar efter att inspirerats av Idol,  haha! Emil o Hugo sjöng för kung och fosterland. Jag och Charlotte sjöng litegranna.
Mims och Erik var trötta så dom åkte hem efter Idol.

Idag kommer svärmor och svärfar med ett stort skåp som vi skulle få. Oh dear!! Var ska vi ha detta? Ett mycket vackert skåp men vart ryms det. Mannen tycker vi ska skrota ena garderoben och ställa det där. Ideen är inte dum men var ska kläderna vara då? Och på tal om det så köpte jag nya jeans igår. Blanka svarta, najsiga!

Ja den som lever får se!

Kyss!

Svar på frågor...


[ SENASTE ]

1. Kompis(ar) du träffade: Pia i onsdags när vi gjorde stan :D
2. Personen du pratade med: Min man
3. Du fick SMS av: Clara
4. Du kramade: Mannen

[ IDAG ]
5. Kläder: jeans, t-shirt, hoodtröja
6. Bättre än igår: jag är LEDIG! och Emil och Charlotte, Mimmie och Erik kommer hem och det ska bli så kul. Fredagsmys!!

[ IMORGON ]
7. Är det: Förhoppningsvis fint väder. Svärföräldrarna kommer, och Emil och Charlotte är hemma!
8. Planer: Ha bästa lördagen på länge!
9. Något tråkigt som händer imorgon: det hoppas jag verkligen INTE! Inga tråkigheter bara roligt!

[ FAVORIT ]
10. Nummer: sex de klart! eller kanske sju....
11. Färg: Rött
12. Årstid: kanske kommer uppskatta sommaren i framtiden :) Lite lättare nu
13. Saknar du någon? Max, forever!
14. Humör för tillfället? SUPER!

[ FRÅGOR & SVAR ]
15. Det första du gjorde: Vaknade och insåg att jag kunde krypa intill mannen en stund till innan jag måste gå upp. Lovely!
16. Vad åt du sist? liten hård macka igår kväll
17. Vad irriterar du dig på? att det är så jävla krångligt att boka salar på jobbet. Ska vi ha lektioner i korridorerna kanske!!?
18. Tror du på distansförållanden? Vilken fråga? Nä - aldrig!
19. Vem tänker du på just nu? Emil
20. Tror du att personen tänker på dig med? Det gör han ibland :)
21. Vart reste du sist? Åland
22. Vad gjorde du igår kväll? Dansa Tango
23. Liknar du din mamma eller pappa? Förr var det pappa, nu vet jag inte. Liknar ingen eller båda. Kanske mamma?
24. Ler du ofta? Oftare nu än innan
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? KÄRLEK - de klart!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Alltid
27. I vems säng sov du i igår natt? Öh, vår
28. Vilken färg har din tröja? Ljusrosa, är det pinsamt? Kändes nästan så...

[ SORG ]
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? Japp
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? alltför ofta
31. Gråter du när du skadar dig? ibland

[ LYCKA ]
32. Är du en glad person? både ock, jag är ju Våg för jösse namn
33. Vad gör dig glad? Mannen, Barnen, djuren, vänner och massor annat :)
34. Önskar du att du var lyckligare? ???
35. Är lycka överskattat? nej.
36. Kan musik göra dig glad? Dileeeva!!!!

[ KÄRLEK ]
37. Har någon annan än din familj sagt ”Jag älskar dig”? De klart!
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det? JA!
39. Har du en flick/pojkvän? Äkta make tom!
40. Är du nöjd med det? JA!
41. Är du kär? Kopiöst, galet, Ja till 100 procent <3

[ HAT ]
41. Vem hatar du verkligen? ? ingen
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? nej!
43. Är du en mobbare? Nej de klart inte!
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? O ja har inte alla det?
45. Har du blivit sviken någon gång? Tyvärr, flera gånger

Jaha där var det klart! Håll till godo!
Kyss!

still on the same spot

varför i hela fridens namn ska det vara så jäkla svårt att bli av med det sista lilla när det i det hela stora gått som en dans???  Grrrrr!!!

Igår var det jobb. Jobb utan mina förberedelser, dom vackert stod kvar hemma på verandan. Hmmm! Glömde dom när jag plockade päron på morgonen. Men lektionerna gick som en dans och jobbet tuffar på. Jag kommer klara en dag till på jobbet galant. Idag ska jag rätta prov och fundera över hur jag ska bemöta fuskare! Tyvärr har jag upptäckt en sån. Aj, vad tråkigt.

Hellre en sämre prestation än en falsk bra för den smakar jävligt beskt, glöm inte det kära studenter!

Sen var vi på trevligt kalasande igår med då svärsonen fyllde 24 år! Trevligt och mysigt med hembakat och levande ljus och alltid roliga folk där.

Imorron blir det tangodans igen! Yahoo! Det ser jag fram emot fast det blir svårare och svårare ju fler turer vi lär oss... Måste öva med mannen!

Kyss!           

väntar

idag känns som väntans dag.

Jag väntar ...

På Mims som ska komma hem och rida.

På att Susanne ska ringa.

På att filmen ska börja på Tv 1000

På att Hugo slutar skolan för då ska vi köpa skor.

På att Mannen ska ringa från sitt möte i Gbg.

Kort sagt, just nu väntar jag...

Kyss!              

gnäll som fan

jag mår illa, inte alls bra.

Igår hade jag mitt kalas och fick världens skönaste fleese av mamma o Willis. Den kommer jag bo i! Mys och jag fryser har ont överallt. Fick massor annat fint också! :D

Hur som helst började jag känna mej dålig i går em men trodde det var vinet till maten, men nu tror jag kombinationen stress inför kalas, fet sås, vitt vin och lite halvkrassel var det som fick mej under filten igårkväll.

Nu ställde vi in dansen i kväll och det vill mycket till om det ska ske, då mår jag kass faktiskt. Mannen är och köper ostkrokar och mjölk, och cola. MMMMmmmm!

Orkar inte ens hämta min bil hos Pia, just nu är allt jobbigt! ont i handflatan tom...

Ps. änglarna har anlänt efter en toppenhelg hos bror och svägerkan i Örebro Ds.

Kyss!

härligt!

Fredagen var riktigt lyckad.

Jag och Mimmie for till Jönköping på tävling med Fillan. Nervöst som tusan!

Peter hejjade på Hugo som sprang KM 1000 m. Tyvärr så fick han ont i sitt knä o kunde inte springa så fort som bara han kan. Men han är ändå bäst!

Efter tog Clara och Hugo tåget till storebror i ÖREBRO. Mys helg för dom , ensamt för oss, men lite mys också!

Mimmie red som bara hon o Fillan kan. I första klassen rev hon ett i omhoppningen, men satsar man inte vinner  man aldrig! Hon hade vunnit med sin tid men ett ner är ju alltid ett ner... hur fort det än går!

I sista klassen så satsade hon och gick in på en andra plats! Och det höll klassen ut och hon vann tillbaks pengarna och lite till. Sååå kul!


Yes!  they are back in business!

Kyss!

Förundrad...

Vad är det för fel på människor?

Varför ser man inte till det inre som är konstant utan till det yttre som är föränderligt?

Ibland undrar jag om det inte vore bättre för mänskligheten att vara blind.

Dina ögon ljuger för dej, så också mina om jag inte ser upp!

Så Watch up!

Kyss!           




RSS 2.0