kolla in, vad tycker du??



Är smått uttråkad då mannen kollar in skidor och Robinson och allt möjligt! Medans jag väntar på sändningarna i Globen så fota jag shoppingen från i fredags...

Me like...



Klänningen till vänster från Gina liksom den längst till höger.
Mitten klänningen fr BikBok och var den jag hade igår i Ekedalen... Ryggen på den är så snygg och det syns inte här precis. Plajetter på banden över axlarna samt hela ryggen ned ut i sidorna. Ja, du får se nån gång.

Vad tycks? Inte illa shoppat under en fredags eftermiddag...

Och trosorna...? Nopp dom kommer inte på bild. Lite privat är jag faktiskt... 

Nu är det GLOBEN HORSE SHOW! YEAH!!!!! Kolla in Tv1 nu kl 14.30.

Kyss!

Dresses!



Ja nu är första ljuset tänt. MYS!

Jag är lite trött efter Ekedalsfesten igår som blev sen som alltid. Går tiden fortare i den dalen än här hemma? Och jag kan också berätta att jag hade en finfin klänning!

Klänningen inköptes i fredags. Och jösses vad kul vi hade! Mims kom och hämta mej och sen in till Skövde. Vi började med att kolla in Hem och Hobby. Där inhandlades en julklapp till Emma. Mmmm nu blev hon nyfiken...
Sen hade Mims lovat vara smakråd på Gina, Kapp Ahl, H&M och sen sprang vi förbi BikBok också...

På Gina provade jag 4 olika klänningar. Jag fick gå ner en storlek till... TJO!

Två av dem la jag undan, Peter och Mims var helt eiga om att den ena klänningen med fransar var helt perfekt! Men Mims var mer tveksam till den andra i tyll och paljetter men där var jag mer säker. Och efter andra provningen höll Peter med om att den blir jättebra till julafton. Mimmie skyllde på att jag hade fel strumpbyxor och stövlar till... och jag vet att den kommer se kanon ut med fina strumpor till och mina svarta pumps med silverklack som Emil köpte till mej...

På KappAhl provade jag värsta glitter klänningen men den fällde glitter i högar så den sa jag blankt nej till. Hade inte kunnat suttit i nån soffa med den och då är det inte kul hur snygg den än var! Mims och P  tyckte den var snyggast av dom alla men Nej! det blev inget. Däremot hittade jag snygga trosor...

På H&M hittade jag min klänning jag sett i en tidning, jag säjer bara ÅHHHH! va snygg den va! Tyvärr var den slut i min storlek! Shit! Mims provade den - sååå jäkla snygg men hon kände att hon inte kunde andas... Jag hade lätt kunnat andats lite mindre för den var jättesnygg!
Ska se om jag hittar den i Stockholm på fredag, det vore perfekt!
Däremot hittade jag en så snygg korsett som satt som ett smäck på H&M. Så det fick bli en sån.

På vägen mot Rådhus konditoriet så sprang jag på en så fin klänning på BikBok. Det var den jag hade igår :) Den klämde jag till på direkt!

Under fikat så hade jag en överläggning med mej själv och kom fram till att det fick bli dom två klänningarna på Gina också.
Så då  har jag införskaffat mej tre klänningar, en svart korsett att ha under och tre snygga trosor till så nu är jag lite rustad inför december festerna.

Kyss!

klädinköp hägrar

Idag är jag ledig. Mötet blev inställt och jag är såå glad för det. Sitter i soffan och bara ÄR! Åh så himla gött. Och jag tänker inte göra ett smack bara lyssna på julmusik som jag rotat fram idag för nu är det advent och julstämningen ska infinna sej fast vädret är varmare idag än det var på midsommarafton i år.
Tiden är ur led!

Jag sippar the som jag gjort i min nyinköpta thekanna. En jättesöt för 35 spänn på Gengåvan. Gammalt för nån- nytt för mej och theet smakar gudomligt! Jag ska sitta här i pyjamasen tills det är dax för duschen innan stadsbesöket i eftermiddag. Mims har lovat följa med som smakråd. Klädinköp hägrar!

Imorgon är vi bjudna till hennes svärföräldrar på middag. Alltid skoj och i gårkväll när vi lagt oss mumlade jag till mannen:
- I morron ska jag åka till stan och köpa nån snygg klänning som jag kan ha på lördag.
- Mmmm, svara han sömnigt, men har du inte kläder?

Jo men det klart jag har kläder! Det är inte det som är grejjen, det är så här. Den klänning jag ska köpa, vilken vet jag inte, just den har jag inte! Jag är ju inte så knäpp att jag köper två likadana. Så vad är haken?

En kvinna behöver nya kläder oftare än män, eller oftare än min man, som bara köper det han behöver. Jag köper också bara kläder när jag behöver, det klart! Det är bara att hans "behöver" (behov) infaller inte lika ofta som mina...

Och det kan väl i alla fall inte jag klandras för?

Så nu sitter jag här och drömmer om den perfekta klänningen och samlar energi för att orka hitta den.

Och förrästen, jag tror nog att jag även behöver köpa så småningom :

  • En julaftonsklänning - behöver ingen närmare förklaring
  • En juldags klänning - vill ju inte ha samma klänning två dagar i rad, säjer sig självt
  • En annandags klänning- Kan ju inte fira svärdotterns födelsedag i en gammal trasa
  • En nyårs blåsa, annars kan ju 2010 bli ett katastrofalt år

Bäst att reka läget idag. Du vet att det kan ta tid och kraft att hitta fem stycken helt perfekta, gudomligt snygga klänningar!!

Tur vi ska till Stockholm nästa fredag, hörde jag NK nämnas...? Där finns det blåsor kan jag tänka mej!

Och mannen - Du ska vara stolt över att ha en så modemedveten kärring som vill se snygg ut! Grattis till dej!

Och inte att förglömma igår var jag sparsam som köpte thekannan så billigt då finns det mer pengar till klänningar. Hurra!

By the way, ska ju på julbord också... kanske behöver jag... nä glöm det!

Kyss!               

Choklad



Sitter här och mumsar choklad och väntar på mannen som är på Ärtsoppa och Punch middag ikväll. Dumt att vänta redan, och jag har fortfarande lite choklad kvar så stanna borta ett tag till du!'

Kyss!               

Ja men...

hur är det möjligt?  Jag har jobbat i måndags, i tisdags, idag och ska jobba i morgon och på fredag.

Inte konstigt att jag bara jobbar, äter, skiter och sover. Vem orkar med nåt annat då ??
Ikväll har jag försökt göra sushi igen men riset, nopp, det funkar inte. Behöver gå en KURS!! Har du nåt förlag???

Kyss!    

ref. till Kenta...

Hur kommer det sej att ibland poppar det upp en musikslinga i hjärnan som man inte hört på 20 år?

Idag har jag mumlat på Kentas gamla låt:

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag har tro på mej själv...

Vet inte om det är så att jag mår precis så himla bra eller om det är en pepp sång för att inte rasa ihop som ett korthus.

Hur som helst så kommer jag att sjunga för full hals på väg till nästa lektion ... Just idag är jag stark!!!!

Och jag har bestämt mej! Jag sjunger för just idag mår jag så himla bra!!!

Kyss!

Nu blir det Måndagsmyyyys :)

Efter en lång dag på jobbet så har jag och mannen klarat av utvecklingssamtal med Hugos mentor.

Givetvis var han en fantastisk begåvning med fina resultat i alla ämnen och med en stor social kompetens. Men han kunde bli bättre på längd och höjd om han skulle förbättra nåt!!? Fast annars var han superduktig i all annan idrott... Haha! Samuel skrattade lite han också. Och med så begåvade föräldrar, ja vad kan man vänta sej? Se bara på dom andra ungarna.... säjer allt :)

Nu ska vi poppa popcorn, se på Ullared (ja jösses) efter det blir det Johan Falk tema. Var hos Mims och hämta filmerna. Nu är det bara att glo på. Förrästen Mims har influensa nu. Usch, blä, urk! Vill inte ha eländet! Hon är riktigt risig och typiskt när hon ska ha VFU... men men hon fick en adventskalender i choklad som plåster på såren för hon ville inte ha glass fast hon hade 39.5 i temp.

Jag hade ju köpt en till prinsen också men jag glömde skicka med den när han drog hem till Örebro. Klantigt! Och jag kan inte ens beskriva i ord vad härligt det var att ha honom hemma i helgen. Säjer som Ronjas pappa när Skalle-Per tog sitt sista andetag : Han fattas mej!! Och det är precis så som jag kännt hela dagen. Att jag inte är hel utan en bit av mej fattas och det är inget skönt alls... bara tomt! och ledsamt...

Nä jag rycker upp mej och fixar popcorn. Mums och nu ska Johan in i dvd.n så jag är redo efter Ullareds chocken!

Kyss!           

Tummen har lossnat ur räva! Gud så gött!

Tänk nu har vi äntligen fått tummen ur räva och städat rent lite här och där i trädgården och stallplanen. Men varför är det så himla svårt att komma till skott när det bara tog mej och mannen drygt två och en halv timme att fixa till det som jag haft ont i magen för i två och en halv MÅNAD!!

Dessutom fixade mannen lampan i taket i tvättstugan och el är dragen till skotorken. Men det är ju nästan för bra för att vara sant??!?? Fan sicken dag!!

Nu laddar jag för lördagskväll med Mannen,sönerna, dottern och Svenssons:) Vi ska äta möjlig ost, gamla päron och fettfria kex. Ja, ja det blir nog mums och dessutom tänker jag mest dricka vin. Är rädd att jag blir gasig i magen av alla mögliga ostar och nu när tummen är ur, då kan det ju gå precis hur som helst! Shit i dubbel bemärkelse alltså!

Kyss!      

Ladys Night

Uppe med tuppen! Clara och Copper var på hoppträning för Erik Berggren. Så kul och dom är riktigt bra nu!

Ikväll blir det Ladys Night på Björstigs med Mims och hennes kompisar. Ska bli roligt! Shoppa dricka vin och äta lite gott! Precis vad jag behöver en onsdagskväll när regnet står som spö i backen.

Imorgon blir det jobb och sen tror jag Emil kommer hem över helgen. Åh vad jag längtar efter honom!!!
Ha det gött så länge!

Kyss!     

hej hå!

Sicken helg!!

Fredagens middagsorgie hos Svensson gick inte av för hackor! Vilken god mat!! Kycklingfile med soltorkade tomater  västerbottenost med skinla runt. Ja det talar för sej själv...

Clara och E var på Valhall. Dom tog en taxi in och sen en taxi tillbaks på natten smidigt. Vi fick inte tag i en taxi alls sen så vi blev kvar över natten.

Dessvärre fick vi upp med tuppen för hästarna skulle ju ha mat och bli utsläppta. Jäkt fram tills det blev dax att vara speaker på Hugos KM. Jag som aldrig brukar vara speaker men det gick ganska bra tror jag. Hugo var jättenöjd med min insats i alla fall. Det är huvudsaken.

Kl 15.40 gick tåget med Svennsons till Liseberg. Dom hade nämligen premiär på Jul på Liseberg i lördags så vi drog dit. Hugo o Clara var kvar hemma med kompisar, och dom missa inget. Ösregn! Vi satte oss på Tyrol och sen satt vi där tills det stängde... Tog en pubrunda och sen var det tåget hem igen. Hemma 03....

Puh! Söndagsförmiddagen gick åt till att se Hugos bowlingsmatch. Roligt! Sen var det dans! Det är alltid lika skojjigt!! Igår lärde vi oss utveckla quickdancen. Sen var det jive dax. Fan va ursel jag var!! Hjärnan kopplade bara inte! Gahhhh!!!!

Väl hemma igen stupade jag likt en fura i säng efter duschen. Sov mer eller mindre sen 19 -tiden och 20.15 släckte jag lampan och John Blund kom med glitter till mina ögon. Åhh va skönt att det är måndag och jobb så jag får ta igen mej! Sånna helger som denna kan ju knäcka vem som helst men det var kul, dyrt och tröttsamt också...

Kyss! 

Tiden är ur led...

--- eller min hjärna är ur led!

Haha! Idag har jag jobbat. Ja fast det är fredag och jag har jobbat två dagar redan, men nu är det igång.Ökad arbetstid och det gick bra som tusan idag. Riktigt laddad och på eftermiddagen jobbade jag på.
Kollegorna droppade av en efter precis som vanligt en fredag.

Men jag skulle jobba till fyra så jag slet på och ropade hejdå till dom andra när dom stack hem. Och sen blev jag klar med det jag hade och göra så jag slängde en blick på klockan och konstaterade att hon var 15.45. Jag packade ihop, hade knappt nån matrast alls idag så den kvarten hade jag jobbat in med råge.

Huset var i det närmsta tömd på folk när jag tappert marcherade ut nöjd som attan.
Tyckte det var ett härligt väder då jag gick till bilen , 0 grader men ljust i allafall. Det är gött när det är ljust när man åker hem. Det har det inte varit på ett tag.

Nä tacka tusan för det var ljust ute, klockan på jobbet hade visat fel så när jag tjoa att Clara skulle ta in hästarna för kl borde vara halv 5 ungefär ropar hon tillbaks:

VARFÖR DÅ??! kLOCKAN ÄR JU BARA TRE!!!!

VAAAA???!!! VADDÅ? HUR???

Jag antar att klockan på kontoret gick åt helvete fel nån dryg timme eller så. Eller stod den still kanske? Inte vet jag... fel blev det men va tusan. Jobbet var klart, jag var nöjd! Haha!

Jag blev så jävla paff bara. Jag trodde på fullt allvar att klockan var drygt 16,00.

Så eftermiddagen här hemma blev härligt lång och skön med brasa och tända ljus och mannen som kom hem med sushi. nam nam!

Ikväll blir det mys med Svensson :)  Tjo och lite rött!  Gött!

Kyss!        

Päls för 800 000 kr



Här är pälsen som fanns i Guccis skylt fönster.  Pris 800 000 kr !
Helt galet!!

Kyss!

Rapport från en kärleksfull helg i Köpenhamn <3



Här är vi ute på stan - jag säjer bara : VILKEN HÄFTIG STAD!!

Köpenhamn... Här var vi på hästtävling för några år sedan men då festa vi på "Backen" och var inte inne i centrum. Men det var vi helgen. Bodde mitt i smeten! Hade Tivoli som granne. Tyvärr var det inte öppet för det gjordes iordning för jul. Synd för det såg fint ut genom grindarna!

Sen var vi ett stenkast från ströget. Där fanns ALLT! Gucci, Marc Jacobs, YSL, Hugo Boss, Karen Millen m.fl. Fränt!

Och vi såg en päls på Gucci för 800 000 kr - ÅTTAHUNDRATUSEN! För en rövkort päls! Hahaha! Helt galet! Ska se om jag får in en bild på den i morron. Kände ingen köplust alls då, blev mest häpen. Vem köper den undrar jag?? Skulle vara spännande och vara en liten loppa i pälsen och se vart färden från affären bär av till. Kanske till en Anna Anka kärring kanske?

H&M var ju gigantiskt i Köpenhamn. Vilket underklädes utbud! Skövde, skärpning! Likaså Gina Tricot var skitstort! Handlade inget speciellt men roligt att kolla. Jag tror det var lite mer glitter och paljetter på danska kläder i stort. Antingen är dom före eller efter. Mycket snyggt fanns det där i alla fall. Och en galleria med exclusivt julpynt. Åh...

Sen besökte vi barer titt som tätt för att vila fötterna, eller släcka törsten. Vi besökte Scottisch Bar, Dubliner, Old English Bar och så några danska barer det klart. Hittade en favvodrink,någon blå. Skitgod men jag blev ju knallblå på tungan...

Vi myste och pratade oss igenom hela helgen och som vanligt var den alldeles för kort!
Nu vet jag inte vad som är närmast att längta till... det får väl bli jul antar jag...

Kyss!


nöff, nöff...

Nu är den kanske här...
Hämta hem Hugo med över 39 graders feber kl 9.00 i morse. Han hann och sätta sej i skolan sen bröt det ut. Influensa får jag förmoda.

Emil ligger också däck i Örebro. Där misstänker vi absolut svininfluensan för han har insjuknat samtidigt som 2 kompisar och dessa har alla träffat ett konstaterat svininfluensa fall... starx innan utbrottet. Brrr!

Jaja... vi ser vad som händer. Än så länge är jag på fötter ,men vem vet kanske kommer jag att vara sjuk om en timme. Detta bryter ut fort som fan tydligen... och jag som skulle till Bytt och Nytt och köpa skidor idag. Hoppas jag håller mej frisk!!

Kyss!  

Ljus...

Nu är det snö i luften! Hurra!

Längtar till att det ska falla lite vita flingor på marken. Allt blir så rent och vackert. Mörker är inte bara av ondo. Det är tid för mys då. Och mys gillar jag!

Nu längtar jag till jultid. Få upp stakar i fönstren och det lyser ju upp. Sen är lucia alltid en vacker tid.

Julafton - jag ÄLSKAR julen med doftande gran och klappar under. Bäst är dagarna precis före.
Däremot avskyr jag stressen, men i år ska den motas. Bestämt och hårt! Inget flängande hit och dit om vi inte orkar.
Nopp! Jag hoppas vi får ihop det med nära och kära utan att vi måste spendera all tid i bilen för det har jag ingen lust alls med. Tyvärr är det inte jul hemma här på kvällen i år för då är det mammas tur...

Jag förstår att hon också vill vara hemma men jul på Kullabo, det är oslagbart!
Går aldrig att matcha - levande ljus i hela detta gamla hus med brasan sprakande. Nä där spottar dom flesta i motvind!

Jag får längta några veckor till men snart är det advent...

Ikväll ska jag tända massor av ljus och njuta av godaste kvällsfikan med brasan tänd!

Kyss!

Totally nuts!

Dagens innehåll:

Jobb - givetvis var jag en lysande pedagog som ledde mina studenter till oanade kunskapshöjder!
Lika roligt som vanligt när jag väl är där med eleverna, då är det såå jäkla kul och speciellt eftersom dom anstränger sej för att ta in så mycket kunskap som möjligt. Det tråkiga är förarbetet, planeringen, rättningen...
Men när jag väl är i klassrummet vill jag inte byta ut det mot något annat jobb alls! Så det så!!

Dessutom så har jag dom bästa av världens alla arbetskamrater. Det betyder massor!

Träning - japp, body pump! Ja , jag är trött i musklerna - precis som det ska vara. Check!

Hemma - jodå, vid 18.35 ramlade jag in genom dörren. Hugo har namnsdag och pappsen ringde och ville gratta.

Nemas problemas! sa jag när han ringde mej på jobbet vid 16-tiden. Klart ni kan komma. Ska bara träna först. Välkomna kl 18.30...

Det var en bra tanke då. Men under tiden... Jag ringde Hugo och bad honom ta upp kransen i frysen... Den hittade han inte men han hittade bullar sa han så jag tänke att va bra att jag hade bullar i frysen. Toppen! Mer än jag visste! Tjo, jag är en jäkel som ska bjuda på egenbakade bullar! Gött!

Sen bad jag honom plocka undan lite i hall och kök. Javisst sa han och jag kände mej lättad. Det är bara så att vi har nog inte samma referenser när det gäller röja det värsta. Han såg inte vad jag såg när jag kom hem... men ok, vi är alla olika och va sjutton lite höstlöv på mattan i hallen kan ju faktiskt vara en dekoration (om man har livlig fantasi) och dom trettio par skor som stod lite huller om buller visar ju bara vilken god ekonomi vi har som har råd med alla dom skorna.

Och det såg inte stökigt ut - kan man inte kalla det konst??
Det gör man ju med allt möjligt skräp nu för tiden... och jag älskar Hugo för han är så cool och gör alltid sitt bästa:) <3

Sen till mina bullar, tja vad hade jag väntat mej?? Jag har ju inte bakat bullar på länge...

Han hade hittat tre gamla lussekatter sen i fjol och tre sockerfria supertorra bullar med vaniljkesella i. Dom blev inte ens uppätna i somras för dom var i ärlighetens namn verkligen ingen höjdare.

Vad gör jag då?

Jo jag kokar kaffe, slänger lussekatterna och delar på dom redan rätt små sockerfria bullarna och pladdrar på som om detta är fullt normalt.

Jag är ju inte normal nånstans ju!!!

Bullarna var så äckliga att pappa matade katterna med den i smyg. Och när jag påpekade det så höll han med. Min pappa höll med om att dom smakade illa, då är det illa! Han kan nog äta kattmat utan att reagera.

Som grädde på moset hade han med min födelsedagspresent. Vi har ju inte setts på ett tag med andra ord. Jag i min tur hade ingen till G-B som oxå fyllt år... ingen kommentar. Jag har inget försvar ens.

Nåväl, slutet gott allting gott! Jag har ringt och bjudit hit dom i morgon kväll på fika! Och då ni, då ska vi fika! Det kan du skriva upp!!

Imorgon blir det historien bästa fika på Kullabo! Det står i stjärnorna babe!


Kyss!   

tick tack!

Nu är det bara timmar kvar av höstlovet. Hjärtat dunkar, sista veckan som jag jobbar 50% - efter Köpenhamn så smäller det - 75%. Åh, nu blir jag pirrig och jag är fokuserad på att jag ska fixa det.

Höstlovet har varit grymt kul! Har varit fyllt med övernattningen av kompisar här och sen några dagar hos svärmor o svärfar i Örsundsbro. Vi var ju givetvis i Uppsala och då kolla vi in domkyrkan och det museet som fanns där. Skitkul och jätteintressant! Lite shopping efter och sen var vi nöjda. Och det är ju så kul att åka alla 4a.

Var förbi en snabbis hos Emil på hemvägen. Längtar så tills dom kommer hem. Sen är det väl dax i slutet av månaden för oss att åka till örebro och hjälpa dom att flytta. Men innan dess så ska dom väl komma hem hoppas jag. Jag ser fram emot en liten Örebro tripp annars. Nåt att längta efter!

Igår kväll bjöd Mims på en fantastiskt god middag när vi kom hem! Och efterrätten sen... såg jättegod ut. Åt ingen som vanligt... Men den såg god ut ialla fall. Dom sov kvar och vi hade så trevligt ! Jag saknar dom, blev ju liksom lite van att ha dom båda här hemma när dom bodde här i drygt ett år. Borde planera in en spelkväll snart. Det vore nåt.

Längtar annars redan till nästa helg då mannen bjudit mej på kärlekssemester tu man hand i Köpenhamn. MMmmmm! <3

Så i morron ska jag till Therese. Fixa håret inför resan. Blonda slingor och klippning!! Det ska bli så skoj att träffas och sen blir jag väl grymt snygg i håret hoppas jag. Det har ju alltid blivit bra så jag är inte så himla nervös - bara sugen! Måste ju vara hot till resan för tusan!

Under kommande vecka ska jag dessutom hinna
  • ta itu med bauta tvätten
  • jobba
  • packa
  • dansa
  • body pumpa
  • raka benen och övriga detaljer
Fy faen! Känns som jag får ligga i lite... PUH!

Men jag tror att dagarna kommer flyga fram för jag LÄNGTAR som en galning efter att få ha mannen helt för mej själv på ett nyrenoverat Scantic hotell mitt i centrum av Köpenhamn. Och jag vet inte ens om jag vill se Köpenhamn... vi kanske boar in oss vid lunch på fredag och kryper ut vid lunch på söndag. Dom har väl roomservice...

Kyss!

RSS 2.0