Kräftskivor *2

Kräftskivan hos mamma var helt underbar! Vi hade så trevligt. Syster yster med familj, moster o morbror, och mamma o W också.
Vi mumsade kräfter och god mat kvällen lång. Tog också tillfället i akt att gratta syrran och A också. Roligt!

Lördagen startade med att Mims och E kom för att vi skulle shoppa stövlar. Det gick över förväntan! Jag köpte ett par som jag lagt undan.

Snygga va! Dom satt som ett smäck! Clara och Mims hitta snygga dom också!
Sen köptes presenter till kommande födelsedagsbarn :) och Clara fick sitt smörgåsjärn hon suktat efter.

Sen kl 15.30 var det dax för nästa kalajs. Bastubad hos Svahnarna med goda vänner. Efteråt åt vi kräftor och det höll vi på med tills 01.00 då vi tyckte det var dax att åka hem. En riktigt rolig fest! Hoppas vi kan ta upp detta och partaja oftare tillsammans.

Söndag invigdes i Hjo med att Mims vann 110 :) Erik med fam var med och hejjade. Mycket roligt! Nu rider hon som hon ska igen. Det syns på Fillan att hon gillar detta . Skönt att hitta tillbaks. Det har känns lite off förut.

Sen var det dax för vår dans igen. Det är skitkul! Övade in nytt steg i cha-cha och vals + vi började med foxtrotten. Dessutom tyckte han vi var så duktiga att vi blivit inbjudna till att delta i tangokursen på torsdagar. Inte dåligt va!

Idag har jag tom lite träningsvärk! Hahaha! Härligt då slipper jag träna annat den dagen. Det är så kul att göra något tillsammans. Mannen är så duktig!

Nu är det dax att förbereda lektionerna tills i morgon och försöka städa lite. Ikväll fotbollsmatch och föräldramöte...
Bara att ligga i!

Kyss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0