Grattis!

GRATTIS!


Säjer jag bara till dessa fantastiska människor som deltagit i Letś Dance! Vad otroligt duktiga dom är. Jag är impad av deras fokusering och vilja att lära sig nya danser varje vecka. Det är förmodligen inte alltid så lätt som det ser ut. Själv blir jag riktigt sugen på att släpa med mej mannen till nån danskurs till hösten när kondisen blivit bättre. Får se om han också är sugen.....

Nu har vi varit och fikat hos Jś föräldrar en stund och snackat om skolan och kompisar och massor annat. Fick också stiftat bekanskap med deras nya hund, 8 mån gammal Lagotto hund som heter Nicke. Han var riktigt trevlig och söt. Luktade inte ens illa trots han kom direkt från badkaret när vi kom. Blöt hund brukar ju inte lukta ros precis men han luktade schampoo.

Nu ska vi se på travet och hoppas, hoppas, hoppas att vi vinner MILJONER..... Eller i allafall vinna tillbaks insatsen. Ja tänk - vad skulle vi göra om vi vann pengar? Mycket pengar....Ja det finns ju sjukt mycket att göra för dom i så fall. Lägga dom på att bli klara i stallet, trädgården, köpa resor, ge en slant till barnen, spara.
Det får bli ett angenämt problem i så fall!!

Hejja, hejja rätt häst! Gör mej rik!!! Och lycklig!!!!.....?.....

Kyss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0